AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
969 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Sitede kimse onu istemedi!

Sitede kimse onu istemedi!


Zekeriyaköy`de beğendiği villayı satın almak için 1 milyon Euro`yu gözden çıkardı. Ancak sitenin sakinleri, ünlü sanatçıya komşu olmak istemedi. CEO`LARIN YAŞADIĞI SİTE
Atalarımız boşuna "Ev alma komşu al" dememiş! Türk Sanat Müziği`nin dev ismi Bülent Ersoy, geçtiğimiz aylarda kendisine bir ev almak için İstanbul`da araştırmalara başladı. Emlakçılarla görüşen Ersoy, aradığı evi Zekeriyaköy`de buldu. Habertürk`ün haberine göre, birçok işadamı ve şirket CEO`sunun yaşadığı Güney Konakları sitesinde bir villayı çok beğenen Diva, 1 milyon Euro`yu gözden çıkardı. Ancak ünlü sanatçı teklifini yaptıktan sonra beklenmedik bir gelişme yaşandı.

VİLLA BİR ANDA SATILDI
BÜLENT Ersoy`un sitelerinde ev alacağını öğrenen Güney Konakları sakinleri ayağa kalktı. Hemen site yönetimiyle bir toplantı yapan ev sahipleri, "Biz Bülent Ersoy`u komşu olarak istemiyoruz" diye ültimatom verdi. Site yönetimi, ev sahiplerinden gelen bu tepki üzerine el sıkıştığı halde Diva`ya ev satmaktan vazgeçti. Ersoy`u kırmamak içinde "Çok özür dileriz ev bir-iki gün önce satılmış" diyerek evi satamayacaklarını açıkladı.


Eklenme Tarihi : 04.12.2009
Haber Editörü : Nekrofil
  «« GERi
Bu haber 501803 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    kendı cınslerınden utanan kişiden başklarıda ondan utanır eee ıyı olmuş bulent hanım
Yazan : Angel_Azra     Beğen

    yani, eğer gerçekten güçlü biriyse Bülent Ersoy, Ebru Gündeş`e mi yenilecekti!! ``kırık olayı`` sadece bir mizansendi. Bülent Ersoy`u severiz dinleriz. kimse geylerin travesti ve transeksüellerin bayraktarı olmasını beklediği de yok!! sırf bunu beklemek bile bir faşizmdir. kadın unutmak istiyor belki, transeksüel olduğunu. paranın dünyadaki herşeye yetmediğini yaşayarak görmüş ve bundan sebep büyük bir acı çekiyordur. sürekli empatiden bahsedenler, bahsetmeyi bıraksınlar da biraz empati yapsınlar!! sitedekiler Bülent`i istemiyorlarmış!! ``tek başına birer ahlaksız olan insanlar bir araya gelince namus timsali kesilirler.`` diye bir söz var. bence Bülent Ersoy`da dahil olmak üzere insanlar, şu insanların homofobilerini pekiştiren gizli homoseksüelleri açık etmeliler. mesela anılarını yazmalılar. kendilerine çektirilen acıların intikamını almalılar ve bu topluma ne kadar kör olduklarını gözlerine soka soka göstermeliler. bazı ``büyük harf erkek``lerin aslında ne olduklarını bilmek bu toplumda epey bir dönüşüme neden olacaktır. gey dediğiniz nedir sanki, onun abisi, öbürünün dayısı, filancanın babası, feşmancanın küçük kardeşi, komuşunun torunu, kardeşinin nişanlısı, mahallenin bakkalı, sokağın berberi, taksinin şoförü,muhasebede çalışan adam, kantindeki çaycı, dolmuşta yanımaıza oturan, bankada güvenlik görevlisi, oturduğumuz binayı projelendiren adam, elektrikçi, komşunun evlenmeyen kızı, zorla evlendirilen uzak akrabanın mutsuz kızı, eczacı, öğretmen, doktor, hemşire, housekeeper, bulaşıkçı, aşçı, ben sen o biz siz onlar,..
Yazan : risotto34     Beğen

    Bülent Ersoy, eşcinsellik, dönmelik, travesti, transsexüel denince akla gelen ilk isimdir Türkiye`de. Cesur bir isimdir. sanat gücüne güvenerek, bir sürü radikal değişim yapmış, cinsiyet değiştirmiş ve sonra da vatanından sürülmüştür. Yurtdışında çile çekip, sonra da yurduna dönmüştür.Kendinden 20 yas küçük, Genc ve yakısıklı erkeklerle evlenip, bu konuda çığır açmıştır. Zeki Müren hep eşcinselliğini gizlediği ve bu konuda konuşmadığı halde, Bülent Ersoy kendini aslanlar gibi savunmuştur. Bülent`in yerinde kim olsa, çektiği eziyetler karşında çoktan bu ülkeden ayrılmış olurdu. Çektiği çileli Hayat onu yıpratmış ve sinirli biri yapmıştır. Hala insanların abuk subuk sataşmalarına maruz kalmakta, cevap vermek zorunda bırakılmaktadır. Eş olarak genc erkekleri secmiştir ama genc erkekler ona yaramamıştır. Ona destek olmalıyız. Kendisi gururlu ve onurlu bir insandır.
Yazan : Calgary     Beğen

    bende olsam bu kadar itici kibirli kaprisli birini istemezdim
Yazan : samimi39     Beğen

    Bülent Ersoy yaptırım güçleri olan birisidir. Devlet bakanları bile kendisine aracılar ile ulaşır, Bülent istediği şeyi elde edebilir bazı şeyler de bana tamamen uydurma gibi geliyor.Ama sitedeki kadınların zannedersem kocalarımızı kaptırırız endişesine kapıldı)) ayrıca Bülent Ersoy un eşcinselleri sevmediği ve fobik olduğunu söyleyenler olmuş burdaki haberle alakasız olarak, jüri üyeliği yaptığı yarışma programında önlerine çıkan bir aday gay hareketlerı yuzunden Ebru Gündeş in şiddetli tepkisi ile yarışmaya alınmadı ve DİVA tepkisini çok sert bir şekilde dile getirdi. Ama şöyle de bir durum var Türkiye gibi bir homofobik yapılı bir ülkede kendisini bile zor kabul ettiren Bülent Ersoy neden homosexsuel bayraktarlığı yapsın diğer hetero sanatçılar da bızım haklarımızı savunabılır ve sempati duyabılır. araştırmadan bılmeden konuşan çok var, ayrıca Bülent 8 sene yasaklı kaldı kendısıne dış memleketlerden teklıfler geldı kabul etmedı ve Özal ın başbakan olduğu sıralar sahnelere döndü kendısıne bır gecede kanun çıkartıldı pembe nufus cuzdanını aldı ertesı gun kanun ortadan kalktı, işte DİVA böyle bir DİVA dır. sahnede ıkı kez kurşunlandı, son kurşunlandığında ölümün eşiğinden döndü, eskıden durduk yere evı basılırdı, eskıden herşey daha da zordu ve ıkı kez hapse girdi çıktı.Kolayca gelmedi diva bugünlerine.. canlandırmalı bir şekilde homofobik tutumları nedenıyle sevmedım bır yapımcı olan Can Tanrıyar la yaptığı bir ropartaj vardır DİVA nın ve o ropartajı ınternetten bulup ızleyın ve de hakkında daha fazla bilgi edinin. sanatsal alanda kendısını tartışmanın anlamı yok o kendısını bıle bu ulkeye bı şekılde zorla kabul ettırebıldı kalkıp bıdaha sexsualite konularını ele alamaz onun bu gıbı sansasyonel şeyler yaratan olaylara ıhtıyacı yoktur die düşünuorum ve homofobık oldunu söyleyen arkılere de sunu dıorum bulent gay dostudur. ``kırık kavgası`` yazıp netten Bülent ın gay yarışmacıya nasıl destek oldunu ve hakkını aradını o vıdeo yu ızleyerek anlayabılırsınız. BÜLENT i seviyoruz..
Yazan : alonechild     Beğen

    eşcinselleri sevmeyen homofobik bir transeksüeli nasıl sevebiliosunuz şaşıyorum.
Yazan : ppiinnkk     Beğen

    bence bu haber polimik çıkartmak içindir bülent ersoy almak istese zaten alır boş muhabbetler bunlar neyse
Yazan : mertt_mert     Beğen

    şimdi şöyle bi gerçek var bülent ersoy`un eşcinsel propaganda yapmamasının altında! görmeyi bilenlere, ortadoğu`da islam ve heteroseksüelizm`in ananevi atavist ideolojilerinin ortasında bir ülkedir Türkiye! Bülent Ersoy Heteroseksüelizm ideolojisine en büyük cevabı ve tokat`ı Cinsiyet değiştirerek zaten vermiştir. Ve çok sıkıntı çekmiştir. Bu değişim ve cevap verme Yaptırımı Ünlü bir Sanatçı tarafından yapılması eşcinsellerin varlığı açısından büyük bir örnektir.!
Yazan : ALePH     Beğen

    vay be demek ki neymiş para herşeyi satıl alamıyomuş akıllı ol diva:)
Yazan : colera     Beğen

    Bülent Ersoy`u nam-ı değer«Diva» yı sever yada sevmiyebilirsiniz.Ama hiç bir eşcinselin ülkemizde red edemiyeceği bir mihenk taşıdır«Diva».Ülkenin en karanlık döneminde omzu kalabalık yıldızlı darbeci generallere kafa tutan bir cesur yürektir o.Yine daha bir kaç yıl önce Ülkemizdeki kirli savaşta yitirdiğimiz gencecik çocuklara,askerlere sahip çıkan anne isyanıyla TV proğramında isyan eden bir barışsever dir Bülent Ersoy. O lüx semteki Ceo Lar.Hani dudaklarından çıkan bir tek kelimeyle insanları işsiz bırakan sistemin aşırı kar ve vahşi sömürü mekanizmasını insanlık dışı tarzlarla sürdürmeye çalışan o «İkoncan»larla aynı sitede oturamadığı için hiç üzülmesin Diva!Eğer onlarla aynı siteyi paylaşsaydı aynı havayı teneffüs edeydi o zaman üzülmesi gerekirdi.Üzülme sevgili Diva!Sen zaten yüzlerce,binlerce gepegenç Gay!ın yüreğindesin...
Yazan : farco_tatyos     Beğen

    inanmayın böyle haberlere bülent ersoyun şuan 1000 tane villası 100 tane köşkü olması lazımdı basına inansaydık bülent ersoyda o villayı alacak para yok :) kendisi şuan bir apartman dairesinde oturyor :) reklamın iyiisi kötüsü olmaz misali her 2 ayda bir villa alır köşk alır ..
Yazan : ilyaa     Beğen

    Bülent Ersoy Türkiye Cumhuriyetinin en cesur insanlarından biridir.ister kabulenirler ister kabullenmezler ama tarih bunu hep böyle yazacak.
Yazan : anymore     Beğen

    :) ne desek boş:)
Yazan : izmirKSKkontes     Beğen

    eşcinsellere hiç bir faydası olmayan bu faciaya iyi yapmışlar.bu edepsizle kim geçinir be.
Yazan : ppiinnkk     Beğen

    Türk sanat musıkısinin divası ünvanı verilen sevgili sanatçımız BÜLENT ERSOY 1968 yılında MÜZEYYEN SENAR ekolünün son temsilcisi olarak hayatımıza girdi.sanat hayatı boyunca büyük başarılara imza attı. okuduğu albümler plaklar milyonlarca satış rakamlarına ulaştı oynadığı filmler gişe rekorları kırdı en büyük gazinolarda sahne emisyonları yaptı dünyanın en büyük sahnelerinde dev orkestıralarla konserler verdi japonyada labaratuvar ortamında yapılan testlerde sanatçının sesi YÜZDEYÜZ kusursuz bulundu sanat güneşimiz sayın ZEKİ MÜREN nin tek rakıbiydi. BÜGÜN CİNSEL TERCİHİMİZ YÜZÜNDEN BİZE YAPILAN HAKSIZLIKLARIN daha fazlası ona yapıldı 8 yıl sahne yasağı aldı ve Türkiye den sürüldü fakat yinede Türkiye hükümetine küsmedi herzaman vatansever bir milliyetçi oldu.bazıları ona antipatik bir gözle bakıyor TANIMADAN YARGILIYOR HALBUKİ BUGÜN TÜRKİYEDE EŞCİNSELLİK VE TRANSEXÜELLİK DİYE BİR KAVRAM VARSA BUNU ONA BORÇLUYUZ. Şimdi bu tür haberlere bakıyorumda insanların ne kadar acımasız olduğunu görüyorum o sitedekiler yatsın kalksın ona kurban olsun ki oradan bir ev alma lütfunu göstermiş...
Yazan : tom_crus23     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | New York Eşcinsel Evliliği Reddetti New York Eşcinsel Evliliği Reddetti
   Eşcinsel evliliği konusunda, bu güne kadar en dramatik ve duygusal tartışmaların yaşandığı New York eyaletinde, Senato, eşcinsel evliliği yasa tasarısını 24’e karşı 38 oy ile reddetti. Ülkenin en kalabalık üçüncü eyaletinin valisi David Paterson yasaya desteğini açıklamış ve Senatodan geçtiği gib...

Haber | Clinton’dan Anti-Homofobi Çıkışı Clinton’dan Anti-Homofobi Çıkışı
   Dünya AIDS günü dolayısı ile yaptığı basın toplantısında Dış İşleri Bakanı Hillary Clinton, bu güne kadar Amerikan Hükümeti tarafından yapılmış en sert açıklamayı yaparak, Amerika’nın desteğini alan hiçbir ülkenin eşcinselliği suç olarak yargılamasına tolerans göstermeyeceklerini belirtti. Clin...

Haber | “Gerçek Oğlumu 30 Yaşında Tanıdım” “Gerçek Oğlumu 30 Yaşında Tanıdım”
   Keşke sana daha önce söyleyebilseydim eşcinsel olduğumu. Keşke onca sene, olmadığım biri gibi davranmasaydım. Herkesten çok senin hakkın yok muydu bunu bilmeye? Senin bunu öğrendiğin gece dediğin gibi, gerçek oğlunu 30 yıl sonra tanıdın. Tam 5 yıl; sana söylemeye karar vermemle söylemem arasında...

Haber | Gay olduğu için kapıdan çevrildi Gay olduğu için kapıdan çevrildi
   Hürriyet Gazetesi eklerinden Kelebek`in köşe yazarı Onur Baştürk, 2 Aralık günü yayınlanan Kırmızı Hat adlı köşe yazısında GaBiLe.Com yazarlarından Engin Kocagöz`e geçtiğimiz günlerde 45`lik adlı mekanda uygulanan ayrımcılığı kaleme aldı. Kocagöz`ün kaleminden yaşananları köşesine taşıyan Baştürk, C...

Haber | Homofobiğim, Homofobiksin, Homofobik! Homofobiğim, Homofobiksin, Homofobik!
   Marketing Türkiye dergisi bu ay kapak konusunu LGBTT’ye ayırdı. Türk medyasında ve reklam dünyasında homofobik bir yaklaşım var mı? Dünyada "Gey Lezbiyen pazarlama" kavramı. Türkiye için bir ütopya mı? Tüm gazeteler haber dillerinde sık sık homofobi çıkmazına düşüyorlar. Uzmanlar bunun nedenini neye...

Haber | “VJ Bülent, ayrımcılık davası açmalı!” “VJ Bülent, ayrımcılık davası açmalı!”
   VJ Bülent, yıllardır çalıştığı müzik kanalı Kral TV’de işten atıldı. Yiğit Karaahmet, VJ’in işten atılma gerekçesi olarak “bunun adı açıkça homofobidir” diye yazdı. Hürriyet Gazetesi, 23 Kasım’da, “eski patronları hakkında konuşunca işinden oldu” diye yazdı. Bununla birlikte Akşam Gazetesinden Yi...

Haber | AIDS hakkında neler biliyorsunuz? AIDS hakkında neler biliyorsunuz?
   AIDS hastalığı hakkında bilmek istediğiniz her şey Pozitif Yaşam Derneği’nden katılacak konuklarla 02 Aralık Çarşamba günü saat 15: 15 ile 17:15 arasında Kanal T ekranlarında Tunç Erden Yakar’ın sunduğu Turuncutime adlı haber programında ele alınacaktır. KanaT yi uydudan ve www.kanalt.com.tr adre...

Haber | Öpüşmek yerine travestiyi oynarım Öpüşmek yerine travestiyi oynarım
   Hülya Avşar`a canlı yayında film teklifi... Türkler Çıldırmış Olmalı filminin oyuncuları Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş ve Zeynep Beşerler Hülya Avşar Soruyor programına konuk oldu. Hülya Avşar`ın "Öpüşme sahnelerinde oynar mısınız?" sorusunu cevaplayan Önder Açıkbaş "Aslan gibiyim, hiçbir ek...

Haber | Yetti `Gay`ri oturumu! Yetti `Gay`ri oturumu!
   Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geçen ay düzenlenen Din Şurası`nda `eşcinsellik` konusu ele alındı. Şuraya katılan iki psikiyatri uzmanının konuşmalarını AKŞAM ele geçirdi. Eşcinsellere kin kusan Prof. Dr. Nevzat Tarhan `İnsan neslini kurutacaklar` derken, Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu da `Homose...

Haber | Bir `HIV pozitif`in yaşam mücadelesi Bir `HIV pozitif`in yaşam mücadelesi
   Rauf 20 yıllık iş hayatının ardından bir gün HIV pozitif olduğunu öğrendi. Birkaç gün içinde hiçbir sosyal güvencesi olmayan bir işsizdi. Bir yanda bakmak zorunda olduğu ailesi, bir yanda hayatta kalmak için ayda 1500 lira tutan ilaç masrafları vardı. Önce tazminatı bitti, sonra otomobilini sattı. ...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi