AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1752 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Erol Köse kime gay dedi?

Erol Köse kime gay dedi?


Ünlü yapımcı Erol Köse, Twitter`dan Hürriyet yazarı Onur Baştürk hakkında inanılmaz iddialarda bulundu!

Onur Baştürk`ün isim vermeden yazdığı yazı, Erol Köse`yi çileden çıkardı. Twitter`dan daha önce Haluk Bilginer, Hadise gibi çok sayıda ünlü isim hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan Köse, Hürriyet yazarı Baştürk`ün cinsel tercihleri hakkında bakın neler yazdı...

GAY OLUP ERKEĞİ OYNAYANLAR VAR

"Mesela bir de gay olup erkeği oynayanlar var, medyada da çok. Onur Baştürk mesela, erkeklerle öpüşürken çok görülmüş bir köşe yazarı.

Bu Onur Baştürk Ajda, Funda Arar gibi şarkıcılara şarkı satıp köşesinden bunun reklamını yapan gazeteyi ticaretine alet eden bir gay..

Ve hem bize şarkı satmak istedi almadık diye hem de Luccada terbiyesizce asıldığı ve tabiki dayağı yediği magazinci muduru değerli dostumun...

Yakın dostuyuz diye, bize takık, devamlı aleyhime ima yollu yazı yazıyor yazdırıyor.. Bak Onur aga, sen beni daha tanımadın ama ben tanıtıcam..

Sen rahat ol beybi....sana güzel kloş etekler aldım, bistüerler aldım giydiricem ilk gördüğümde..

Hürriyet onur baştürkün gazeteyi kullanıp şarkı satmasını ve o şarkıların reklamını yapmasını nasıl karşılıycak Enis Berberoğlu? Fikret Ercan?"

Kaynak: magazinname.com / 27 Ağustos 2011 Cumartesi 02:33


Eklenme Tarihi : 27.08.2011
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 501508 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    denyoya bak.gayse ne olmuş.erkekle öpüşürse sana ne, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadıkca. senin kadar rezil değil ki, toplum örf ve ahlakından bahsediyorsun sen değilmiydin evliyken canlı yayında bayan bir sanatcıya ilanı aşk eden.valla rezilliğin ve alçaklığın dibinde kim yaşar diye bir soru sorarlarsa işte o erol köse...
Yazan : uysalvesakin     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    ay yazık ayol 11 cm miymiş bamya yane fena çok fena:)
Yazan : NEVA_AKSUT     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Gazeteyi ticaret olarak kullanması belki basitlik ve alçaklık olabilir. Ama bu duruma bu şekilde cevap veren erol köse daha basit ve daha alçak durumda... Başın sıkışınca gay olmasını koz olarak kullanıp ``sen beni daha tanımadın.`` demek en alçakça şey eminim. Erol Köse s.ker.l.r söke söke. :D Teker hergele!
Yazan : Masalanlatma     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    söylenmeyecek her şeyi söyle. her boku sıç üstüne sıva. sonra da ben ``homofobik değilim, gaylere saygım var.`` diye kıvır. oldu erol efendi. biz de yedik!
Yazan : face_painter     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    kişilerin yaşamıyla değilde icraatlarıyla uğraşmak, daha doğru diye düşünüyorum, kişilerin kimlikleri kişiyi bağlar, tanrıdan başka bir yaşam dilemiyorum, çünkü yaşamımdan memnunum, yaradan böyle yaratmışsa isyan boşuna var gitsin adam gibi gizli yaşıyorum. ``hiçbir insan diğer bir inandan üstün değildir`` nasılki hiçbir din diğer bir dinden kutsal değilse toplumda dünyada çeşitlilik olacaktır önemli olan ``saygılı``olmaktır.
Yazan : oldermen     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    hayy allah! tanrı`dan yanlış cinsel kimliği istemişim!
Yazan : duclos     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiye`de tüm insanlar, eşcinselleri en alt sınıf olarak görüyor. Onlara göre, pis insanlar olan gayler, her tür iğrençliği yapan şerefsiz insanlar. Bu nedenle, gayler toplumun her kesiminden, hakaret, taciz, küfür, cana kasıt, ölüm tehtidi yiyor, ama buna sesini çıkartamıyor. Bu nedenle, yazılı ve sözlü şekilde hakarete uğrayan; elinde kanıtı, delili olan gaylerin, haklarını mahkemede aramalarını tavsiye ediyorum. En azından, insanların, gaylere davranışlarında daha dikkatli olmalarına yol açacaktır bu... Toplum yavaş yavaş, kendini eğitecektir böylece.
Yazan : Calgary     Beğen (11 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bundan sonra tüm homofobik ödüller E.KÖSE ye...Kendisi hem köse:))))hem bodur ama kimseyi begenmiyorr..bu hergün medyayi car§af car§af kirletebiliyor,o zaman AJDAR`in ne günahi vardi..Hem AJDAR en azindan milleti eglendirmeye cali§iyordu...Bu §ahis pislik saciyor!!!!
Yazan : turco45     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sayın admin şahsi yorumumda Erol Köse`nin yapmış olduğu ötekileştirmeyi çok iyi yorumlamış ve düzgün bir Türkçe ile de göndermiştim.Ne kusur buldunuz acaba anlayabilmiş değilim:((
Yazan : seven81     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu adam mal mı gay senden adam sen önce adam gay lik suç deil ama kadın pazarlamak suç ve şerefsizlik sen adamsan ben adam deilim:):)
Yazan : GOKTUG85     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Haberlerdeki yanlış kurulan cümleler, yanlış atılan başlıklarla ilgili gabile.com`u sorumlu tutmaya çalışan üyeler şunu bilmeliki haberlerin altında kaynak yazmaktadır. O kaynak haberi hangi şekilde geçmişse biz de aslını değiştirmeden geçiyoruz. Yorumu sizlere bırakıyoruz. ``cinsel tercih`` kelimesinin yanlış bir kelime olduğunu biliyoruz tabiiki.. ama o cümlede biz oynama yaparsak o cümleyi kuran kişinin bilgi ve kültür seviyesi hakkında bilgi sahibi olamazsınız. O zaman o kişi ya da haberle ilgili yorumları da olumsuz yönde etkilemiş oluruz. Kaynağı gabile.com`a ait olan haberlerde cümleler son derece özenerek kurulur. Bilginize.
Yazan : admin     Beğen (6 kişi bu yorumu beğendi.)

    Bir insan cahil ve küçük beyinliyse adamlığın belden aşağıda olduğunu sanar, Erol Köseye kızmamak lazım..
Yazan : KoleP_olgunarar     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    erol kose bence zavallı ınsanın tekı basından takıp edıyorum kendı reklamını yapmak ıcın ınsanların özel hayatına yönelık yazılar yazıp atıp tutuyor «GAY««kıme dedı önemlı olan insanın kendıne bakmasıdır gay olmak veya olmamak erol köse artık unutulmamak ıcın yaptıgı zırvalardan umt bulmak ıcın gay kelımesınıde kulanmaya basladı aman gay olmaktan gurur duyorum aslanlar gıbı
Yazan : karanalp     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    birkaç sene evvel bir pop şarkıcısı kız Erol Köse`yi mahkemeye vermişti: Köse`nin gönderdiği smsti neden. sms`te ``filancayla yat şu kadar avansı hemen al!`` yazılıydı. dava Erol Köse`nin aleyhine sonuçlanmıştı!! yani, birilerine şarkı yapıp satmak ya da erkeklerle öpüşmek ayıp ama kadın satıcılığı normal!! ne günlere kaldık!!! kloş etek almış bistüyer almış`` aferin sana, umarım alırken denemişsindir!! fişini kaybetme de geri vermek zorunda kalırsan zorluk yaşamayasın!!
Yazan : risotto34     Beğen (3 kişi bu yorumu beğendi.)

    her şeyi geçtim; bir eşcinsellik sitesinin şunu yazabilmesi beni dumurlardan dumurlara sürükledi: ``Onur Baştürk`ün isim vermeden yazdığı yazı, Erol Köse`yi çileden çıkardı. Twitter`dan daha önce Haluk Bilginer, Hadise gibi çok sayıda ünlü isim hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan Köse, Hürriyet yazarı Baştürk`ün cinsel tercihleri hakkında bakın neler yazdı...`` son cümleye dikkat: ``Hürriyet yazarı Baştürk`ün cinsel tercihleri hakkında bakın neler yazdı...`` unutulmuş sanırım. ben hatırlatayım: eşcinsellik (ya da diğerleri) tercih değil, kimliktir.
Yazan : ninn     Beğen (4 kişi bu yorumu beğendi.)

    erol kösenin gayligi kullanım amcı karşı tarafı rencide etme amcına yönelşk oldugu için dolayısıyla gayligide kötü bir şey olarak kullanmaktadır
Yazan : karokizi     Beğen (2 kişi bu yorumu beğendi.)

    Hem gaylere saygım var diyor hem de birini gay olmakla suçluyor!! Sen zaten gayliği normal olarak kabullensen adamı gaylikle itham etmezsin. Sanki kötü bi şeymiş gibi.. İşte bu herifte gündemde kalmak için arşivini karıştırıyor, ``iflas eden bakkal veresiye defterini karıştırırmış`` misali!
Yazan : klaksonasyonel     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Apple`nin yeni CEO`su eşcinsel Apple`nin yeni CEO`su eşcinsel
   Apple`ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Steve Jobs görevinden ayrıldı. Jobs`tan boşalan CEO`luk görevine ise Tim Cook getirildi. Fortune dergisi tarafından işkolik olarak nitelendirilen Cook, muhtemelen Apple`ın Steve Jobs için ne ifade ettiğini en iyi bilen kişi. Ayrıca Apple`ın en sıradışı ...

Haber | Levine: Levine: "Ağabeyim Eşcinsel"
   Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine LGBTQ magazin dergisi Out’a verdiği söyleşide ağabeyinin eşcinsel olduğunu belirtti. Adam Levine Out isimli LGBTQ magazin dergisinin Eylül sayısı için objektiflere poz verdi. Verdiği söyleşide ağabeyinin eşcinsel olduğunu belirtti. “Ağabeyim eşcinsel ve ...

Haber | ISTANBEAR ULUSLARARASI SONBAHAR AYI FESTİVALİ 2011 ISTANBEAR ULUSLARARASI SONBAHAR AYI FESTİVALİ 2011
   ISTANBEAR ULUSLARARASI SONBAHAR AYI FESTİVALİ 2011 (1-4 Eylül 2011, Istanbul) İstanbul Ayıları`nın yılda iki kez düzenlediği ISTANBEAR ULUSLARARASI AYI FESTİVALİ`nin sonbahar partisi olan ISTANBEAR SONBAHAR FESTİVALİ`nin beşincisi 1-2-3-4 Eylül 2011 tarihlerinde istanbulda yapılacak. Her yıl...

Haber | Edi ile Büdü’nün Evlenmesi İçin Binlerce İmza Edi ile Büdü’nün Evlenmesi İçin Binlerce İmza
   Susam Sokağı’nın sevilen karakterleri Edi ile Büdü’nün evlenmelerine yönelik talebe, dizinin yayıncıları olumlu bakmıyor. Eşcinsel evliliklerinin temmuz ayı sonundan beri yasallaştığı New York’ta, uzun zamandan beri tartışılan konu tekrar alevlendi. Şikago’lu Lair Scott ise internet üzerinden im...

Haber | Öncelik Eşcinsel Haklarının Yasalaşması Olmalı Öncelik Eşcinsel Haklarının Yasalaşması Olmalı
   Modacı Cemil İpekçi sevgilisi Bekir Coşkun ile bu sefer de eğlenmeye gittiği gece kulübünde, "Siz nasıl insanlarsınız, dağıtırız masanızı" diye tehdit edilmişler. Geçenlerde de markette hem sözlü, hem de fiziksel saldırıya maruz kalmıştı hatırlarsanız. Saldırgan da şikayete rağmen aynı gün içeri...

Haber | Sakal bıraktı Sakal bıraktı
   ABD`li şarkıcı Cher`in cinsiyet değiştiren kızı Chaz Bono sonunda gerçek bir erkek oldu! İki yıl önce erkek olmak için ameliyat masasına yatan Chaz, Los Angeles sokaklarında sakallı görüntülendi. Saati, bilekliği ve spor elbiseleriyle dikkat çeken Chaz lüks arabası önünde kameralara poz vermekten çe...

Haber | İtalyan parlamenterden eşcinsel evlilik İtalyan parlamenterden eşcinsel evlilik
   İtalyan milletvekili Anna Paola Concia, Ricarda Trautmann ile dünya evine girerek, İtalyan parlamentosunun ilk eşcinsel evliliğini yapan parlamenter oldu. İtalya`da eşcinsel haklarının en ateşli savunucularından biri olan ve her eylemde ön sıralarda yer alan ana muhalefetteki Demokrat Par...

Haber | Nazi kampındaki son eşcinsel öldü Nazi kampındaki son eşcinsel öldü
   Eşcinsel olduğu için İkinci Dünya Savaşı`nda Nazi toplama kamplarında işkence gören hayattaki son eşcinsel Rudolf Brazda 98 yaşında hayatını kaybetti. Haaretz gazetesininin haberine göre, sırf eşcinsel olduğu için Hitler rejimi tarafından 1942`de Nazi kamplarına gönderilen ve 1945 yılında...

Haber | Yeni Örümcek-Adam siyah ve gay Yeni Örümcek-Adam siyah ve gay
   Onu amcası Ben`le yaşayan, beyaz bir bilim meraklısı olarak tanımıştık ama artık değişiyor. Ekranların en çok sevilen karakteri Örümcek-Adam bundan böyle yarı Amerikalı yarı Afrikalı siyahi Örümcek-Adam Miles Morales olarak karşımıza çıkacak. Yeni örümcek adamın eşcinsel olma ihtimali de yüksek. ...

Haber | Nefretin Adı Ö.F.K. Nefretin Adı Ö.F.K.
   Fatih’de asker firarisi Ö.F.K. (26), internetten tanışıp para karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı Didem Soral’ı (24), bıçaklayarak öldürdü. 31 Temmuz 2011’de saat 22.30 sıralarında meydana gelen cinayet iddialara göre şöyle gelişti; Vatani görevini yaptığı Diyarbakır’daki birliğind...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi