AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
521 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | RTÜK`te `gay sahne` çatlağı! ATV`ye ceza geldi!

RTÜK`te `gay sahne` çatlağı! ATV`ye ceza geldi!


"Kılıç Günü" adlı dizideki, gay sahnelerde yer alan sanatçıyı ekrana çıkaran kanala RTÜK`ten ceza geldi...

ATV’de yayınlanan "Kılıç Günü" adlı dizideki, gay sahnelerde yer alan sanatçıyı ekrana çıkarıp homoseksüelliği tartışan Habertürk’e ceza geldi. RTÜK, Habertürk’e 250-500 bin lira arasında ceza vermeyi kararlaştırdı ve kanaldan savunma istedi.

yayınlanan sahne: //www.medyafaresi.com/video/1309/atvde-escinsel-sahne.html

Gazeteport`un haberine göre program, gençlerin ve çocukların ahlaki gelişimini zedeleyici’’ nitelikte bulunurken, RTÜK Başkanı Davut Dursun ‘’Milli manevi değerlere aykırılık’’ maddesinden ceza uygulanmasını istedi. Ancak Dursun’un önerisi oy çokluğu ile reddedildi.

EŞCİNSEL YATAK SAHNESİ

Kurtlar Vadisi`nin eski yapımcısı Osman Sınav`ın dizisinin ilk bölümünde Türk televizyonları için bir ilk yaşanmış ve eşcinsel yatak sahnesi ekrana gelmişti. Kızıltan ailesinin gay oğlu Barış, erkek sevgilisi ile yatakta yarı çıplak göründü.

Tartışılan bu sahnede yer alan sanatçı Onur Ayçelik Habertürk’te yayınlanan ‘’Ankara Raporu’’ programına çıktı. Burada homseksüelliğin tartışılması da kanala ceza getirdi. Cezanın mili manevi değerlerden verilmesi gerektiğini savunan RTÜK Başkanı Davut Dursun, yazdığı muhalefet şerhinde şöyle dedi:

‘’Programda geçen diyaloglarda, homoseksüelliğin normal kabul edilmesi gerektiği, bunun bir süreç olduğu, dizi sahnelerinde de homoseksüelliğin toplum nazarında normal görülmesine destek olabileceği vurgusu yapılmıştır. Yayında bu tür ilişkiler, meşrulaştırılıp, normal gösterilmeye çalışılmıştır. Türk aile yapısına zarar verici nitelikte olduğu değerlendirilmektedir. Toplumun milli ve manevi değerlerine ve Türk aile yapısına aykırılık oluşmuştur.’’

Kaynak: medyafaresi.com 20.12.2010


Eklenme Tarihi : 20.12.2010
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 477119 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    iste tipik AKP zihniyeti,C.iPEKCi beye duyrulur...AKP elinden gelse tüm escinselleri ya ülkeden kovar yada asar(Allah-tan idam yok ülkemde); sonra benim ülkemde escinsel yok der..Bizde böyle olaylarda sesimizi cikarmazsak,yasak ve baskilar artarak devam eder...
Yazan : turco45     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    bence tüm gay dernekleri bir araya gelip bu olayı ciddi bir şekilde protesto etmeli ve imza kampanyası ilede desteklemeliyiz.eşcinselliği hala anormal olarak gören bir toplumda yaşamak olmaktan utanıyorum
Yazan : lal_ka     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    İnsanlar Türkiyede, işinde-gücünde, düzgün olmayı başarabilmiş, insanlarla iyi geçinen, başkalarının az da olsa sevdiği gay, eşcinsel insanlar olduğu yada olabileceği fikrine çok uzaklar ne yazık ki. Gay denilince, akla sadece sex yapan, erkek düşkünü, rezil, pislik, karaktersiz canlılar akla geliyor. Televizyonlar da, eşcinselleri yatakta, erkeklerle üstüste olarak tasvir ediyor. Türk halkı da, eşcinselleri akıllarına getirdiklerinde, sadece sex yapan pis sapıklar olarak hatırlıyor. Ama eşcinsel olup da Avrupada yaşayan Batılı insanlar, Türkiyeye göre daha saygın konumdalar. Yani, Türkiyede eşcinsellik tasvir edilecekse, bu tür YATAK sahnelerinden kaçınılmalıdır. İmaj açısından, gaylerin de diğer hetero insanlardan farkı olmadığının, Türkiyede anlaşılması gerekir. Ona bakarsanız bence, hetero erkekler gaylerden onlarca kez fazla sex yapıyorlar. Bir kadınla evli erkekler hemen hergün sex yapıyorlar. Ama onların sex sahneleri, TVde gösterilmiyor. Ama gayler tasvir edilince, sürekli iş tutan inasanlar olarak tasvir ediliyor. Bir nevi sapıklar. Bu bence haksızlık.
Yazan : Calgary     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    TV de millet evlilik dışı çocuk yapıyor,kimin eli kimin cebinde belli değil ve bunları milyonlarca insan izliyor saatlerce,asıl yasaklanması gereken o diziler-filmler.Gay-lezbiyen olmak hayatın gerçeği,tv insanlara yalan yalnış bir sürü saçmalığı veriyor.İnsanlar orada izlediklerini gerçek sanıyorlar,asıl ahlak yasaları orada çiğneniyor.Böyle saçma sapan yasaklar koyarak sadece içlerindeki bastırılmış duyguların ortaya çıkmasından korkuyorlar.Bu bizler için hiç de adil değil. Bir gün elbet kader yüzünü bizden yana dönecek eminim.
Yazan : nayman28     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    aliye kavaf + rtük + akp
Yazan : OlgunSeverimm     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    bu karar bence başta eşcinsel dernekleri ve eşcinselleri ayağa kaldırmalı!! bu karası alırken hangi anayasa ve yasaya göre bu karar alınmıştır!! devlet hem eşcinseller derneği açalabilme yetkisi veriyor !! devlet, hemde bu insanların hayatına konu olabilecek trajedileri , aşkları, yaşamlarını konu alan dizileri en ağır ceza ile cezalar yazılıyor!! bu çelişki deyil mi?? yani ya türkiye cumheriyeti bütün dünya ya diyecektir ki !! bu insanları tanıyorum diyecektir !! yada tanıyorum diyecektir !! Dünya`ya ben bu insanları tanıyorum dediğine göre bu ipe sapa gelmez cezaları kesmemelidir!! şu durumda DEVLET suçlu durumuna düşmür bence!!
Yazan : kutu2121     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    türk aile yapisi o kadar labilmidir ki escinsel gercekler basinda gösterildiginde korku basmaktadir.? yoksa gercekler ile yüzlesmeye bu kadar direncin anlami nedir?
Yazan : olgun444     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türk aile yapisi acaba milyonlarin escinsel olmalarina ramen evlendirilip gizli yasamalarimidir ? inkar ve ikiyüzlülük türk aile yapisimidir acaba? türk aile yapisinda bir aile bakaninin cocuklar üzerinden ailelere küfür etme, onlari hasta ilan etme hakki varmidir acaba? ya buna ailelerin tepkisiz kalmasina ne demeli?
Yazan : olgun444     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Oy çokluğuyla reddedilmiş işte.Bunlar muhafazakar cephenin saçma sapan davranışları.RTÜK başkanıda bunlardan biri.Türkiye Cumhuriyeti Devleti demokratik,laik ve sosyal hukuk devletidir.Böyle bir yönetimi benimsemiş devlette din,dil,ırk ve cinsiyet ayrımı yapılamaz!Dine aykırı diyemiyorda kalkmış toplum ahlakı diye kıvırıyor.Laik sistem izin verse günah günah diye yırtınacakta işte laik sistem sağolsun bunun gibi yobazlara fırsat vermiyor!Arkadaşlar unutmayın kim ne derse desin TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI olmak ayrıcalıktır.Anayasa her zaman sizden taraf olacaktır.Bülent ERSOY`dan taraf olduğu gibi.
Yazan : BERGUZIDE_ZAT     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Ne söylesek boş.Kimse anlamak istemiyor bizi.Kendime değilde bu zavallı insanlara acıyorum.Ya birgün onların çoçukları ben eşcinselim deseler ne olurdu.Hiç düşünmüyorlar mı?
Yazan : attractiveboy     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiyede insanların, Türk ailelerinin izlediği, dizilerde bu tür marjinal olaylara hazır olmadıkları bir gerçek. Bence saat 23:00 den sonra oynatılacak dizilerde gay hayatına yer verilebilir. Mesela Batı ülkelerinde de gay hayatı konu eden dizi ve filmler saat 23:00 den sonra yayınlanır. Bizim amacımız, Türk insanlarına zorla gay hayatını kabul ettirmek olmamalıdır. Sadece hakkımızı koruyan ve yasalarca ezilmemizi ve katledilmemizi engelleyen yasaları çıkartmaktır. Yoksa devletin yasaları beni koruduktan sonra, beni insanlar sevmemiş çok da önemli değil. Bir kız arkadaşım benim için: BU DURUMDA OLDUĞUNA GÖRE AŞAĞILANMAYA (EZİLMEYE) HAZIRLIKLI OLMALI. (BU TÜR EZİLMEYE KATLANMALI) demişti. Hetero insanlar, gaylerin her tür pisliğe ve aşağılanmaya hazırlıklı olduğuna ve hayvanca muameleye aldırmayacağına inanırlar. Gayler her tür hakarete ve küfüre, hafif bir tebessümle karşılık vermelidirler. Genel ve yaygın inanç budur.
Yazan : Calgary     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türkiyede biz eşcinseller asla insan yerine koyulmayacağız......
Yazan : Adana_yeryok_ap     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türk aile yapısı Türk aile yapısı... Örümcek beyinli yoz,yobaz aile yapısı !!!
Yazan : OnlyEyes     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Türk aile yapısı mı? hah.. önce ordan ayıklasınlar bizleri sonra kanallara saldırsınlar.. bu ne yaa utandım ya utandım lanet olsun böyle anlayışa..amerikada 15 yaşındaki çocuğun gay hayatı o kadar normal anlatılıyorki hatta dizisi bile var ve izleniyor.. ne diyeceğimi bilmiyorum böyle bir topluma ne desen boş gerçi.atv biraz bilgi vermek istedi yaptıklarına bak... !!
Yazan : aquamarines     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    gay olmak normal diil kimine göre ama bu durumdaki insanları anormal ilan etmek yada yok saymya çalışmak normal mi? türk aile yapısı mı? işlerine geldikleri gibi savunma metodları... yazık sap geldiniz saman gidecek siniz ... bu ülkede ki insanlardan bi cacık olmaz... yazık ki...
Yazan : happyboys     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    Sadece iki erkeğin aynı evde bornozla dolaştığı bir sahneydi. Buna da mı ceza vermişler... ``Fatmagül` ün suçu ne`` diye abuk bir dizi milli değerlere aykırılık etmiyor muymuş? Ya ``Aşk-ı Memnu`` dizisi, o da mı milli değerlerinize aykırı değil. Doğrusu ben bu ülkenin milli değerlerini çok merak etmeye başladım...
Yazan : pericik_p24     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    hangi değerlere karşılık bu kararın verildiğini düşünmüyor değilim.işin aslı eşcinselliği hala hastalık ve hakaret boyuntunda kabul eden insanların belli yönetimlerde olduğu günümüz türkiyesinde, gizli kaçamak ne gibi aile ve toplum zararına işler yapıldığı görünmezden geliyor. ayrıca alışılmadık görüntü ve olayların doğru olmadığı kanaatinde olunması çok yanlış. malesef bu gün mıllıyetçı kararların ardında tamamen yurtdışı bagımlısı ınsanların oldugunu goruyoruz. asla duygular bastırılamaz. basıtırılmamalıdırda. bellı kalıpların harıcınde eçcinsellığı asla kotu olarak değerlendıremezsınız. bu ınsanlar haın ve hırsız degıller.. lutfen bıraz vıcdanı olarak dusunun. bu kararı şiddetle kınıyorum. ve hatta ön ayak olunarak yeni eçcinsel kanalın açılması yönundekı görüşlerimin arkasındayım.. bu kavim yada bayrak altında eşcinsellik vardır yada yoktur dıyemeyız. evrensel gerçeklerı görmemız gerkiyor
Yazan : mandelboys     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | ABD`yi ikiye bölen yasa tarihe gömüldü ABD`yi ikiye bölen yasa tarihe gömüldü
   ABD Senatosu, eşcinsel askerlerin orduda yer almasını engelleyen “Don’t ask, don’t tell” yasasını geçersiz kıldı. Böylece 1993’ten bu yana uygulanan ve orduda görevli eşcinsellerin cinsel tercihlerini gizli tutmasını zorunlu kılan uygulama ortadan kaldırılmış oldu. Cinsel eğilimlerini gizli tutma...

Haber | (TOP) YEKUN HOMOFOBİK HABER SİTESİ (TOP) YEKUN HOMOFOBİK HABER SİTESİ
   Son günlerde hızla yükselişe geçen Haber365`e popülarite yaramadı. Eşcinsellere de askerlik yolunu açan ABD ordusunu haber yapan Haber365, skandal bir başlıkla eşcinselleri hedef aldı. Kaynak: ObjektifBakis.Com Objektif Bakış adlı haber sitesinin gündeme taşıdığı skandal başlık Haber365`e tep...

Haber | İşte TRT türkçesi! İşte TRT türkçesi! "Sanane gerizekalı kıskanç ibne"
   Programa mail atarak soru soran izleyiciye TRT`den şok eden cevap geldi. Şok cevapta "Sanane gerizekali kiskanclik yapma ibne" ifadeleri yer aldı. Hayri Günel isimli vatandaş, 22 Kasım 2010 akşamı TRT1 kanalında yayınlanan Stadyum programına elektronik postayla Hakan Şükür’ün aldığı ücreti sordu...

Haber | ODTÜ-LGBTT Dayanışması’nın Topluluk Olma Sürecine Engelleme ODTÜ-LGBTT Dayanışması’nın Topluluk Olma Sürecine Engelleme
   ODTÜ-LGBTT Dayanışması`ndan açıklama: "Kendini her zaman demokrat ve özgürlükçü olarak lanse eden Türkiye’nin “en iyi üniversitelerinden” ODTÜ, kurumsallaşmış homofobik ve transfobik tutumuyla örgütlenme özgürlüğünü sonuna kadar hiçe saymaktadır." "ODTÜ-LGBTT Dayanışması 2010 akademik yılı Ekim a...

Haber | Başörtülü öğrencilere  soruldu Başörtülü öğrencilere soruldu
   Eşcinsel hakları derneği, başörtülü üniversite öğrencilere eşcinsellik hakkında düşüncelerini sordu. ‘Arkadaşınız eşcinsel çıkarsa ne yaparsınız?’ Eşcinsel hakları derneği KAOS GL başörtülü üniversitelilere eşcinsellik hakkında ne düşündüklerini sordu. Eşcinsel evliliği destekleyen de var ‘ark...

Haber | Eşcinseller nasıl yaşarlar? Eşcinseller nasıl yaşarlar?
   Eşcinseller neler yaparlar? Nasıl yaşarlar? İşte ayrıntılar. Heteroseksüel ilişkilerde olduğu gibi, eşcinsel ilişkiler de büyük farklılıklar gösterebilir. Bir kısmı uzun surelidir ve bir diğer kısmı da kısa sureli. Bazıları cinsel olarak daha maceraperesttir. Kişinin cinsel ve duygusal istek ve b...

Haber | Eşcinseller 2022 Katar`da stada alınacak mı? Eşcinseller 2022 Katar`da stada alınacak mı?
   FIFA başkanı Sepp Blatter, Katar`ın düzenleyeceği 2022 Dünya Kupası`nda eşcinsel futbolseverlerin statlara alınmaması gibi bir endişesi olmadığını söyledi. (CNNTURK.COM) -- Eşcinselliğin yasak olduğu Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası`nın evsahipliğini yapacak. Sepp Blatter, eşcinsel futbo...

Haber | Teslimiyet 17 Aralık’ta Gösterime Giriyor Teslimiyet 17 Aralık’ta Gösterime Giriyor
   Tarlabaşı`nda oturan dört transkadının hayat hikayesine dokunan, Emre Yalgın ve Zeynep Özcan`ın senaryosunu yazdığı Teslimiyet filmi 17 Aralık’ta İstanbul, Ankara ve İzmir sinemalarında gösterilecek. Teslimiyet`in senaryosu, geçen sene Selanik Film Festivali`nin Balkan Fonu bölümünde ilk dörde gi...

Haber | Karısı Transeksüel çıkınca öldürdü! Karısı Transeksüel çıkınca öldürdü!
   Türkiye’yi çok sevdiği için 90’lı yılların sonunda Kuşadası’na yerleşen İngiliz dehşet saçtı. Türkiye’yi çok sevdiği için 90’lı yılların sonunda Kuşadası’na yerleşen İngiliz Chris Collier (40), Daily Star gazetesinin haberine göre burada otellerde şarkıcılık yapan ve piyano dersi veren Julia ile ...

Haber | Şok eden ereksiyon testi Şok eden ereksiyon testi
   Çek Cumhuriyeti`nin, gay olduklarını söyleyerek kendilerine sığınanlara ereksiyon testi yaptığı ortaya çıktı Eski Doğu Bloku ülkelerinden Çek Cumhuriyeti, pek sık rastlanmayan bir suçlama nedeniyle Avrupa Birliği ile karşı karşıya geldi. BBC’nin haberine göre, Avrupa Birliği İnsan Hakları Ajansı,...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi