AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     misafir00:[Mersin] Tanışabilir miyiz?.     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
1793 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | O da AK Parti`den aday adayı oldu

O da AK Parti`den aday adayı oldu


AK Parti`den aday adayı olan ve mülakata giren transseksüel şarkıcı Almina Can, milletvekili seçilirse barlarda sahne almaya devam edecek ve maaşı kabul etmeyecek.

12 Haziran seçimlerine günler kala aday adayları milletvekili adayı olabilmek için birbirleriyle yarışırken, İzmir`de farklı bir isim kimliğiyle dikkatleri çekti.

Transseksüel şarkıcı Almina Can Rencü milletvekili olmak için AK Parti`den aday adayı oldu. İzmir`de yaşayan transeksüel sanatçı, sahnelerden indi siyasete soyundu.

Almina Can, milletvekili olursa haftada 2 gün barlarda sahne almaya devam edecek, kendisine verilen maaşı ve özlük haklarını ise kabul etmeyecek.

Can, neden AK Parti`yi seçtiğini şu sözlerle anlattı: "AK Parti`nin Türkiye`ye çok şey kazandırdığını, el atılmamış sorunlara el atma cesaretini gördüğüm için... Türkiye`de her postal sesinde şapkasını alıp gidenleri geri getirmekle uğraştığımız için... Şapkasını alıp gitmeyen bir lider gördüm ve bende birey olarak onu yapmaya hazır olduğum için siyasete atıldım." AK Parti`den siyasete giren Almina Can, diğer adaylar gibi Ankara`da komisyon önüne çıktı. Kendi deyimiyle mülakatta en fazla kalan aday adayı oldu.

Almina Can, mülakatta yaşananlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Bana `Neden biz dediler?` ve şaşırdılar. Ben de `Bana bu cesareti siz verdiniz, siz ezilenlerin sesi oldunuz, siz susanların sesi oldunuz. Size diyorum ki Türkiye`de benim gibi insanlarda var` dedim." Milletvekili seçildiği takdirde Almina Can`ın en önemli icraatı Meclis`teki milletvekili sayısını düşürmek olacak: "Seçlirsem ilk yapacağım şey istifa etmek olacak. Amerika`da bile 475 milletvekili varken bizde bu sayı 550. Bu bir israf, bu bir kayıp. Meclis önce kendinden başlamalı, sayısını azaltmalı. Ben önce istifa ederek özlük haklarımdan, maaşımdan vazgeçiyorum ama milletvekilliğim devam eder. Benim gibi babayiğit var mı, gelsin bu taşın altına elini soksun. Ben haftada yine 2 gün bir barda çıkarım yine geçinirim ama bu maaşı ve özlük hakkını istemiyorum

Kaynak: milliyet.com.tr 31.03.2011


Eklenme Tarihi : 01.04.2011
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 454638 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Bu arkadaş sahnelerde mi yaşıo ya anlayamadım çıksın bir sokaklara baksın? Nerdeymiş özgürlük biz neden göremiyoruz? :)
Yazan : wildreeds     Beğen

    tüm eşcinseller oy atacağına eminim destek olunuz tüm haklarımız elimizden alınıyor
Yazan : blue_dunya18     Beğen

    çok çılgın ;)
Yazan : JokerCraft     Beğen

    ayrıca seçilirse bile barlarda sahne almaya devam etcekmış özluk haklarını kabul etmeyecekmıs bilmem ne bu böylemi halkını temsil edecek barlarda milleti eglendirirken şarkı söylerken kanun teklıfı sunar herhalde meclise zaten mecliste kucak açmış bunu beklıyo başka işlerı yoktu
Yazan : sen_benim     Beğen

    akpyi eleştirmek iyi güzelde birde kendimizi eleştirsek düşürekmi yazıyoruz yoksa tersimi... akp nin yaptıklarını söylüyorsunuzda chp nin seçim projesindeki 600 tl maaş mantıklımı türkiyede yuvarlak hesaptan 10 milyon fakir insan var...? sayın editör her yorumu(içinde similya geçen yorumlar gibi) yayınlıyorsunuz bunuda yayınlarsınız umarim
Yazan : bastanak     Beğen

    Bu AKP nin kaçıncı oyunu, referandum öncesi söylediklerini hatırlayın en azından,yahu tüm yaşadıklarımızdan sonra hala bu partinin özgürlükten yana olduğunu düşünebilen arkadaşların olmasına ne diyeceğimi bilemiyorum.
Yazan : OlgunSipahi     Beğen

    abesle iştigal olmanın, ironinin ve saçmalığın ne olduğunu bilmemek ve görememek zekai yetersizlik yada cehalet demektir baska acıklaması yoktur.bu durumu makul gören ve destekleyen kişilere sadece şunu sorarım, hayvan hakları savunan bir derneğin herhangi bir eylemine bir mezba`nın sponsor olması yahut yeşilay derneği`nin bir gecesine yeni rakı`nın sponsor olması ne demekse akp den bir eşcinsel in milletvekili adayı olması bu dur sadece.aksini düşünen bahsettiğim sorunlardan kesin birisine sahiptir.aksi düşünülemez.
Yazan : sandman4you     Beğen

    AKP-nin aday adayligini kabullenmesi bile cok olumlu bir hamle!!!Ama ben yinede AKP-nin konu biz e§cinseller oldugunda,samimiyetine inanmiyorum...Cünki medyada badem BIYIKLILARIN söylemlerini deh§etle izliyoruz,mesela:KADIN MINI GIYERSE;TECAVÜZE DAVETIYE CIKARIR...diyen zihniyetden bizleri kabullenmesini nasil bekleriz???Umarim bu sadece oy AVCILIGI icin kabullenilmi§ bir ADAY ADAYLIGI olmasin...Samimiyetlerini icraatlarinda da gözlemleriz..
Yazan : turco45     Beğen

    Bunun kabullenme veya kabullenmeme ile neilgisi var arkadaslar. İrticai bir düşüncenin içinde şimdi insanlara sevimli görünen AKP sistemi ele gecirdiğinde Gay, Travesti, Transseksüel, vs. hakkında ne düşünür acaba. Bunları düşünüyor musunuz. Olmayan bir tibamı bile bilgisayar ortamından toplatan, 1500 yıl öncenin mantığıyla yönetmek isteyen, padişahlık gibi hüküm süren, hiç bir eleştiriye açık olmayan bir zihniyet sistemi ele geçirdiğinde bizim için ne düşünür ne planlar düşünüyor musunuz. Onların dışındaki herkes katlı vacip insanlardır hiç mi tarih okumulorsunuz., düşünce yapılarını hiç mi incelemiyorsunuz.
Yazan : ankaracd     Beğen

    bence sen ya bu ülkede yaşamıyorsun yada kafanı kuma gömmüş durumdasın arkadaşım..! yaşayıp göreceğiz akp aday adayınızı :)
Yazan : p_eray     Beğen

    esef..sadece esef ..
Yazan : p_eray     Beğen

    bu trans arkadaşımız bazı şeylerin farkında deil heralde,veya reklam yapmanın peşinde .gerçi anlıyorum onu translar biraz deli olurlar, ondan bu akp yanlısı olmak..hatırlamıyor heralde kader arkadaşlarının bu yönetimde dövüldüğünü hakarete uğradığını ve para cesasına maruz bırakıldığını.bu durumda ben farklı birşey düşünemem.
Yazan : keklikkiz24     Beğen

    3 kurusluk zekası olan bi insan bu memlekette aliye kavaf adlı bişeyin nefes aldığını ve bu canlının eşcinselliğe dair ne sözler sarfettiğini ve bu canlının hangi siyasi partinin vekili olduğunu bilir bunu bile bile hala akp özgürlüklerin partisi derse gerçekten ya gerizekalı yada sizofren olmaları gerekir.cevap dahi yazmaya gerek yok aslında örümcek beyinlilere
Yazan : sandman4you     Beğen

    bu trans kadın AKP`yi seçmesi onun tercihi !! ama şunu söyleyim ne akp nede chp öykü evren`e ve bu hanım efendiye yeşil ışık yakmayacak !! çünkü ülkemizde bu kadar yobaz varken bunların adaylığına yobaz zihniyetli insanlar tarafında karşı çıkacak!! bu iki aday bana göre akıntıya karşı boşa görek sallayacak!!
Yazan : kutu2121     Beğen

    birileri dersini iyi çalıştırmış danışıklı döğüş hiç samimi bir acıklama değil malesef
Yazan : elitdemet     Beğen (1 kişi bu yorumu beğendi.)

    saçma bir hareket ötekileri yok sayan zihniyetin kavaf`ı ne demişti.. em diyelimki eşcinselleri kabul etti tek sorun bu mu.. nükleer, doğa, aleviler, kürtler, eğitim sistemi, işçiler emekçiler ne olacak...
Yazan : orfe_risus     Beğen

    biz bu reklamları çooooooooooooook gördük baknız yıllar önce sisi vb...
Yazan : newperson     Beğen

    yazıklar olsun ki bu mecrada dahi onca göze soka soka yaptıklarına rağmen sırf chp ye karsı atak olsun diye bu rolede utanmadan soyundular ve bir kukla bularak kendilerine bunuda becerdiler onlara ve kukla olmayı kabul eden şahsada yazık acınası durum.her zaman denilen teorinin doğruluğu bir kez daha ispat ediliyo böylelikle.bunların ne sağı ver ne solu ne durusu var ne düsturu..imam olup camide çığırırlar yarın işlerine gelir papaz cübbesi giyerler dün escinsel dernekleri kapatırlar kamuoyunda baskı yaratır medyadan samanaltı operasyonlarla birbir eşcinsel öğe taşıyan tüm suratları silerler el altı baskılarıyla sanatcıların efemine duruslarını sakal bıyık ile silmeleri doğrultusunda ferman verirler ertesi gün escinsel milletvekili adayı cıkarırlar.ama insanımız buna da inanır ve destekler.velhasıl kelam bize bu yapılanlar az bile.eşek olana semer vurulmaktan baska ne yapılabilir ki?
Yazan : sandman4you     Beğen

    ak parti ezilenden yana olduğu için akp.yi seçmiş.......akp.nin lgbtt ler hakkında ne düşündüğünü cümle alem biliyor..bu ne rezilliktir ya...utanç vakası..
Yazan : PlNaR     Beğen

    Tebrikler arkadaşım özgürlükler noktasında en önemli adımları atan ak parti hükümeti eşcinsel açılımı ile de ülkemizin önemli bir konusu olan eşcinsel sorunlarını da çözecek yegane yerdir diye düşünüyorum. Milletvekili olursan maaşı ve özlük haklarını kabul etme ancak istifa da etme eşcinsel sorunlarının çözümü için mücadele et.Yoksa seni oraya getiren seçmenine haksızlık etmiş olursun.Başarılar dilerim.
Yazan : yessew     Beğen

    hahahahiiiiit :))) hoş geldin mürit!... istisnalar kaydeyi bozmaz şekerim.. isterse 10 tane vekili adayı olsun, akp nin bize bakışlarını degiştirmiyecek .. ayol sagır sultan bile duydu dar görüşlü olduklarını.. bursadaki derneklerimizi kapattılar vs... anlatmakla bitmez... taksimde bar çıkışında bar girişinde korkarak giriyoruz çıkıyoruz... kaç insan pataklandı resmi kıyafetli güçler tarafından bunları yıldırma poltikası...resmen görümün önünde ceryan etti o dayaklar.. resmen içim acıdı sırf bu yüzden barlara gitmiyorum özel günler hariç bu size bişeyler anlatıyormu bilemiyorum ama herkes bunun farkında...
Yazan : sonmekdup     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Dört Transseksüelin Yolculuğu Dört Transseksüelin Yolculuğu "Teslimiyet"le Ödül Getirdi
   Ankara Film Festivali`nde Seçici Kurul Oyunculuk Özel Ödülü`ne layık görülen Teslimiyet`in başrol oyuncularından Kılıçkaya toplumun tüm "ötekilerinin" nefret suçlarına karşı birleşmesi gerektiği görüşünde. 22. Ankara Uluslararası Film Festivali`nde ödüller sahiplerini buldu. "Teslimiyet" filminde...

Haber | Benim filmimin neresi homofobik? Benim filmimin neresi homofobik?
   `Yahşi Batı`yla iki dalda birden Altın Bamya Ödülü`ne layık görülen Cem Yılmaz tepkili Cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekmek amacıyla üç yıldır verilen `Altın Bamya Ödülleri`, geçtiğimiz hafta sahiplerini buldu. Filmmor Kadın Filmleri Festivali kapsamında düzenlenen yarışmada; Cem Yılmaz`ın `Yahşi...

Haber | Ere tecavüz iddiası Ere tecavüz iddiası
   Bolu Dağı Jandarma Karakolu ve Bilecik 5. Jandarma Eğitim Taburu`nda iki erin tecavüze uğradığı iddiasıyla soruşturma açıldı. Bolu ve Bilecik’teki iki askerin birliklerinde tecavüze uğradığı iddia edildi. İki olayla ilgili askeri savcılıklar soruşturma yürütüyor. ‘Askeri birlikte tecavüz’ iddiasa...

Haber | Apple`a Tepki Apple`a Tepki
   iPhone`un geyleri `düzeltmeye` yönelik bir uygulamaya dört yıldız vermesi, tepki çekti Apple yetkilerinin eşcinselleri ‘doğru yola getirmeyi amaçlayan’ Exodus adlı uygulamayı ‘uygun’ olarak nitelendirmesi, gey toplulukları çileden çıkardı. Change.org Exodus ‘un kaldırılması için 21 bin imza topla...

Haber | Transseksüel Öykü CHP`den aday adayı Transseksüel Öykü CHP`den aday adayı
   Bursa`daki Gökkuşağı Derneği`nin Başkanı Öykü Özen, CHP`den milletvekili aday adayı oldu. Öykü Özen, "Türkiye`de büyük bir kısmı gizli 10 milyonu aşkın eşcinsel var. Sadece eşcinsellerin oyları bana yeter" dedi. BURSA - Bursa`da kısa adı `Gökkuşağı` olan Türkiye`nin ilk "Travestileri, Transseksü...

Haber | Ojeli, sütyenli cesedin sırrı çözüldü Ojeli, sütyenli cesedin sırrı çözüldü
   İzmir`in Foça ilçesinde, başı kesilerek öldürüldükten sonra vücudu parçalanmış olarak bulunan erkek cesedin kimliği belirlendi. Yeni foça yolu üzerinde boş arazide çalışan işçilerin bulduğu cesedin Ş.R.P.`a ait olduğu belirlendi. Yeni Foça yolu üzerinde boş arazide çalışan işçiler tül perdeye ...

Haber | Eşcinsel Evliliğe RTÜK Cezası Eşcinsel Evliliğe RTÜK Cezası
   "Eşcinsel evlilik töreni" yayınlayan Digitürk kanalına ceza geliyor. RTÜK, "Sex And City 2" adlı filmde yer alan tören nedeniyle savunma istedi. RTÜK, ‘’Sex And City 2” adlı filmde yer alan tören nedeniyle savunma istedi. Savunma yeterli bulunmazsa para cezası verilecek RTÜK, ``Eşcinsel evlilik ...

Haber | Eşcinsel ilişki teklifi cinayetine 15 yıl hapis Eşcinsel ilişki teklifi cinayetine 15 yıl hapis
   Antalya’da iki yıl önce düzenlenen Almanların hasat bayramı Oktoberfest’te tanıştığı Alman vatandaşı eşcinsel ilişki teklif ettiği iddiasıyla yumruklayarak ölümüne neden olduğu öne sürülen üniversite öğrencisi 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Antalya’da 2009 yılının Ekim ayında düzenlenen Alman...

Haber | Türkiye`nin ilk gay evliliği geliyor Türkiye`nin ilk gay evliliği geliyor
   Eşcinselliğin `hastalık` olarak görüldüğü Türkiye`de, eşcinsel evliliği tartışmaya açmak isteyen Barış ile Aras büyük bir düğün hazırlığında... Radikal gazetesinde Bahar ÇUHADAR imzasını taşıyan haber şöyle: Ben evlilik hakkını sordum, onlar önceliklerinin ‘şiddet görmeme, ayrımcılığa uğramam...

Haber | Homofobik senatör eşcinsel çıktı Homofobik senatör eşcinsel çıktı
   ABD’de eşcinsellerin evlenmesine karşı çıkan Demokrat Partili senatör Carl Kruger’ın hakkında rüşvet almaktan soruşturma açılınca erkek arkadaşı ile yaşadığı gizli hayatı ortaya çıktı Soruşturma sırasında Kruger’ın kız kardeşi ile yaşadığını belirtmesine rağmen aslında eve hiç uğramadığı tespit e...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi