AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
417 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Eşlerinden gizli yıllarca gay ilişki yaşadılar

Eşlerinden gizli yıllarca gay ilişki yaşadılar


Kocasının aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan ortağıyla eşcinsel ilişki sürdürdüğünü fark eden kadın boşanmak için mahkemeye başvurdu.

Bir kadının "eşim gay" diyerek açtığı boşanma davası Aksaray`da ve Ankara Adliyesi`nde dilden dile dolaşıyor. Ankara 3. Aile Mahkemesi`nde devam eden davanın dosyasına göre, olaylar şöyle gelişti: Aksaraylı üniversite öğrencisi F.T. ile E.T., bir süre aşk yaşadıktan sonra Aksaray`da evlendi. Bir süre sonra genç kadın ABD`ye giderek bir yandan çalışıp, bir yandan da öğrenimini devam ettirdi. Bir süre sonra eşi E.T. de yanına gitti. Bir yandan okuyan kadın, bir yandan da çalışarak eşine baktı. Ancak eve her geldiğinde, çalışmayan eşi sürekli bilgisayar başındaydı.

`KOKUNU ÖZLEDİM`

Eşinin evde olmadığı bir gün genç kadın bilgisayarı kontrol ettiğinde kocasının, erkek olan çocukluk arkadaşı A.S.`ye, "Kokunu özledim senin kazağınla yatıyorum" mesajı yazdığını görünce şaşırdı. Aynı günlerde ortak arkadaşlarından, eşinin gay barlara gittiğini de öğrendi. Ailenin geçim masraflarına destek olabilmesi için ortak arkadaşları, E.T.`ye lokantalarda iş buldu. Ancak E.T.`nin aklı Aksaray`daydı. Sonunda bir gün Aksaray`a döndü. Türkiye`ye döndüğünde kocası ile arkadaşının sürekli birlikte zaman geçirdiklerini gören genç kadın, eşinin evde gözünün önünde bile kendisinden çok erkek arkadaşına ilgi göstermesiyle şoke oldu. Bu sırada kocasının hem ortağı, hem çocukluk arkadaşı olan A.S.`nin karısı C.S. ile de tanıştı. Çiftin bir de çocukları vardı.

KADINLAR ŞÜPHELENDİ

Ancak iki koca sık sık "İhale var, biz il dışına çıkıyoruz" diyerek, birlikte seyahate gittiler. Bu durumdan rahatsız olan A.S.`nin eşi C.S., F.T.`ye, "Yoksa bunlar gay mi?" diyerek şüphesini ortaya koydu. İki kadın, eşlerinin bilgisayarlarında, kocalarının birbirlerine yazdıkları e-mailler, bilgisayardaki konuşmaları ile sevgili olduklarına dair kanıt içeren fotoğrafları bulunca, boşanma davası açmak için Ankara`da bir avukata başvurdular.

F.T.`nin boşanma davası eşinin gay olması nedeniyle açılırken, C.S. çocuğu olduğu için, vekaletname vermesine rağmen boşanma davası açmaktan vazgeçti. Dosya için ABD`den tanıklar bile geldi. Dava duruşmalarının sonuncusunda F.T.`nin annesi tanık olarak mahkemeye çağrıldı. Duruşma sonunda kayınvalide, gay partner A.S. tarafından, adliye koridorunda tartaklandı.

BROKEBACK DAĞI`NI ANDIRIYOR

2005 yılında en iyi yönetmen dahil 3 Oscar ödülü kazanan "Brokeback Mountain" filmi de benzer bir hikâyeyi anlatıyordu. 2008`in Ocak ayında ölen Heath Ledger ve Jake Gyllenhaal`ın başrollerini paylaştığı filmde aynı anda kovboyluk işine başvuran iki kişi yalnız başlarına kampa gönderilir. Kovboyların arkadaşlığı zamanla aşka dönüşür. Ancak kapalı bir toplumda ve eşcinselliğin hiç kabul görmediği bir dönemde yaşadıkları için kamp dönüşü her ikisi de evlenir ve çocuk sahibi olur.

Kaynak: Mynet.com


Eklenme Tarihi : 09.06.2009
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 532153 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    gizlilik içinde yaşamak zorunda olduğumuzu bir kez daha kabul etmeliyiz. dünyanın düzeni kurulurken herkes bişeyler için zorlanmış ve normal olarak o kabul görmüş.Bundan yıllarca öncede her toplumda bunlar gizlice yaşanmış ve devam etmiş. eğer öyle olmasaydı bugün GAY kültürü oluşmazdı çünkü bu DNA larla devam edegelen bir olay. ne derseniz deyin bunun sonradan olma bir durumu yoktur sadece sonradan farkedilmişlik olabilir. Gizliliği kötü sayan arkadaşlarım, sizler gizlenmek zorunda olmadığınız için gizli olan bizleri lütfen suçlamayınız.
Yazan : askca     Beğen

    bizim toplumumuzun yüzde 70 bişekilde eşcinsel deneyim yaşamıştır o kadar çokki evli çocuklu olupda gizli gizli gerçek cinsel kimligi olan (gay) yaşamaya çalışan bazıları yazmış neden evlendin diye bu kişilere, yazanlar dahil herkez çok iyi biliyor neden evlendigini yada evlenmek zorunda olduklarını, bu cografyın kemikleşmiş genel ahlak ve toplum kuralları var kabullenmektense red etmek yok saymak üzerini çizmek daha kolay geliyor , son söz: iyi birer tiyatrocu olmalıyız dengeleri saglamalıyız bi şekilde
Yazan : ilyaa     Beğen

    burda onemli olan sey yasananlar degil istenilipta yasaaanamayanlar onemli olan nesen osun kabul et yasa iki elmanin tum elma olmasi gibi o zaman bos ver her seyi tum cevreyi yanindaki senin dunyan dimi ama:]
Yazan : pinkgy22     Beğen

    you2be arkadaşımız kendi adına konuşmuş aksarayda ben buyum ben gayim diyen gayleri tanıyorum bu arkadaşımız yeni gelmiş aksaraya galba burdaki gayleri tanımıyor o kadar gizli değiliz you2be a sorsalar sen gay misin die değilim der aramıza bile katılmaz bize deşifre eden gizli gaylerden bi de bu arkadaşlara iş bulun diyor bize iş bul o zaman kendi işyerine bile almassın geçenlerde mesaj attım resmin yok cismin yok dio biz gaylere ne kadar değer verdiğin ortada lütfen yalan yanlış şeylerle insanları kandırmayın..
Yazan : seekishgen     Beğen

    Hic sasirmadim bu ne ilk nede son olacak.
Yazan : turkish_pasif     Beğen

    you2be arkadaşım istanbulunda ordan bi farkı yok burdada insanlar senin söylediğin gibi rahat diyiller .bide derneklerden yardım istiyosun o dernekler zaten gereğindi yardım ediyo .
Yazan : omegaplus     Beğen

    Kesinlikle haklı görebileceğim bi durum değil.Bencil bir davranış.Giz lide olsa kendi mutluluklarını sürdürürken başkalarının hayatını cehenneme çevirmenin haklı gösterilecek bi tarafı yok.Haberden anşalıldığı gibi her ikiside ekomnomik özgürlüklerini sağlamış insanlar.Daha sahici durabilirlerdi.Bu sahici duruş onların yaşamından bazı şeyleri de alıp götürebilirdi.Bunu yapsaydılar daha doğru olurdu.Broke back dağı benzetmesine gelince o kadar da değil artık.İnsaf derim! 60 yıl öncenin gay yaşamınla benzerlik kurmak pek gerçekçi gelmedi bana.Neyse boş verin ya.Gelin doru bi şey yapın.MILK vizyondan kalkmak üzere izlemeyenler nolur kaçırmayın.
Yazan : farco_tatyos     Beğen

    ya arkadaslar öyle demeyin birde hala evli olup gizli escinselligini yasayanlara sorun bakalim, bir dokun bin ah isit. Uzaktan davulun sesi güzel geliyor ama hicte öyle degil. Toplumda hala escinsellere karsi tutup var napsin bu adamlar. Cevresel faktörlerden dolayi evlenmek zorunda kalmislar, ve aile yasantisi devam ediyor. bunlarinki patlak vermis, esleri cok akilliymisda neden önceden kocalarinin escinselligini fark etmemisler? hicde yazik degil o kadinlara, kendilerine baska koca bulur onlar ve bu bir sok degil atlatirlar...Umarim bu gay-ciftte mutluluklarini ebediye yassarlar...
Yazan : aligaycan     Beğen

    bizim bu aksaray da aile baskısı çok fazla belli bir yaşa geldin mi evlenmek zorundasın herşeyi bir kenara atıp gitmekte o kadar kolay degil işiniz burda arkadaşlarınız burda çekip gitmek kolay değil.mecburen şartlara uymak zorundasınız burdan her an yanlarında olduğumuz yürüyüşlerine katıldığımız derneklere sesleniyorum madem bizi temsil ediyorsunuz bu tarz insanlara ailelerinden uzak iş ve kalacak imkanlar sunmaya çalışın bu işin çözümü budur gerçekten bu pozisyonda olan çok insan var buralar anadolu istanbul değil.
Yazan : you2be     Beğen

    sacmalık madem neden ewlendin kardeşim alla alla ya aileleri mi zorladı acaba bi bilgi yok onla ilgili
Yazan : aaa_joy     Beğen

    arkadaşlar ben çok saçma buluyorum madem gay bi ilişki yaşıyosun ve çok seviyosun neden evlenirsin .hiç anlamış diyilim ilersini düşünmeden haraket eden insanları sevmiyorum. böyle dahamı iyi oldu eşi öğrendi boşanmalar mahkemeler. ben şahsen onaylamıyorum.madem çok seviyodun ozaman aksaraylı aşkıyla evlenseydi . saygılar
Yazan : omegaplus     Beğen

    Hep ne kadar güzel deriz böyle şeylere..Ama hiçbirimiz yanaşmayız sadakate..Görürüz,tanışırız,sevişiriz, sonra bir nedenini bulup unutmaya çalışırız.Onlar evli oldukları halde herşeyin gerçeğini yaşarken, bizler robotlar gibi komutlarla duygularımıza arzularımıza yön veriyoruz.Gör, tanı , seviş , vur , kaç ...
Yazan : itsalltrue     Beğen

    ne kadar güzel.keske tüm gay arkadaşlar da boyle samimi gerçek ilişki bulsa aşk yaşasa.ebediyete kadar götürebilse ilişkilerini
Yazan : olgun_aap     Beğen

    Maşaallah,hiç açık vermemişler :D
Yazan : radioedit     Beğen

    çok iki yüzlü yaşamlar...ben gayim ve asla evlenmeyi düşünmüyorum...kendime ihanet evleneceğim ,insana ihanet...bisexsüelliğin mantığını inanın hala anlamış değilim:(
Yazan : dyr_pln     Beğen

    Kocan evihmal etmediyse, evine gereken tüm ihtiyaclari karsiladiysa kocanin özel yasantisinda naparsa yapsin seni ne ilgilendiriyor be kadin. Bukadar meraklimi olman gerek. Ya bir kadin ciksaydi karsina nolcakti, bir baska kadinla iliskisi olsaydi napcaktin? birak adam hayatini yasasin, evini ihmal etmiyorsa her normal erkek gibi tüm ihtiyaclari karsiliyorsa fazla kurcalama bos zamaninda neler yapiyor diye. Saatlerce kahvede oturup kumar oynaya bilirdi, saatlerce barlarda alkol icebilirdi ve kari kiz pesinde kosabilirdi, esrar eroin gibi daha tehlikeli isler yapabilirdi, yada sübyanci olabilirdi, nolcakti ozaman? Simdi bir baska erkekle evleneceksinde o 4x4mü olacak. Belki tam erkek olabilir full hetro ama ona göre baska türlü marifetleri olur, ozaman bu bay (zorunlu bi) kocani coook coook ararsin...
Yazan : aligaycan     Beğen

    aksaraylı bir gay olarak bu tarz ilişkiler aksaray da çok tüm haber sitelerinde dozunu aşan bir sürü eleştiri var burası istanbul ankara değil ki herşey gizli yaşanıyor.küçük şehirdeyiz diye sevmeyelim de taşa mı dönelim ya da sürgün mü gidelim.
Yazan : you2be     Beğen

    böyle haberler hiç yabancı gelmıyor ..bunlar biraz acemıymış galiba iz birakmışlar :)..daha neler neler bizi bekliyor ...
Yazan : AsiMecHuL     Beğen

    evet film hakkaten cok güzeldi izledm ben
Yazan : canzirve     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | ABD`yi şoke eden `üçlü aşk` cinayeti ABD`yi şoke eden `üçlü aşk` cinayeti
   Lezbiyen aşk yaşadığı kız arkadaşının kocasını, boğazını keserek öldürdü. Bu olay New York`ta yaşandı. Cani kadın, "Neden yaptın?" sorusuna, "Sevgilimi ondan çok kıskandım" dedi... Yıllar önce Rusya`dan ABD`ye göçen Elina (25) ve Anastasiya (25), dostluklarını ilerleterek eşcinsel aşk yaşamay...

Haber | 2009 Onur Haftası 2009 Onur Haftası
   Her yılın Haziran ayı sonunda coşkuyla beklenen… “Sen yoksan bir eksiğiz”den… “Sen varsan bir kalabalığıza” dönüşüp gün geçtikçe çoğalan, zenginleşen… Atölyeler, paneller, partiler, performanslar demeden çeşitlenen… Hormonlu Domates ödülleriyle homofobikleri titreten… LGBTT hareketine güç ver...

Haber | İşsiz transseksüele iş kapısını polis açtı İşsiz transseksüele iş kapısını polis açtı
   Los Angeles`ta Gay ve Lezbiyenler Birliği tarafından düzenlenen iş fuarına, aralarında kamu kurumlarının da bulunduğu 17 şirket katıldı ABD`de Mayıs ayında işsizlik oranı son 26 yılın en yüksek seviyesine çıkarak yüzde 9.4 olurken ülkenin dört bir tarafında organize edilen iş fuarlarına bir yeni...

Haber | CINDY’NİN AJANDASI, BAŞKENT’İ KARIŞTIRDI CINDY’NİN AJANDASI, BAŞKENT’İ KARIŞTIRDI
   43 bıçak darbesiyle yaşamını yitiren ’Cindy’nin ajandası, Başkent’i karıştırdı... Evinde bıçaklanarak öldürülen Cindy lakaplı İlyas Çağan’ın ajandası skandal yaratacak. Cindy’nin müşterileri arasında çok sayıda siyasetçi de var. Ankara’da tek başına yaşadığı evde 43 yerinden bıçaklanarak öldü...

Haber | Eşcinsel Hakeme Destek Eşcinsel Hakeme Destek
   Gündeme bomba gibi düştü... Eşcinsel hakem Halil İbrahim... Günlerce medyayı meşgul etti... Haberleri fırtına gibi esti... Biz, Halil ibrahim e yapılanların haksızlık olduğuna inanıyoruz. Ve ona destek olmak istiyoruz. Onun yaşadıklarını telafi etmek mümkün değil ama en azından elinden alınan hak...

Haber | Eşcinsel Hakem Halil İbrahim Dinçdağ, Hürriyet Yazarı Ayşe Arman`la röportaj taptı! Eşcinsel Hakem Halil İbrahim Dinçdağ, Hürriyet Yazarı Ayşe Arman`la röportaj taptı!
   Ne var ki mesele, futbol ve hakemlik çerçevesinde ele alındı... Testosteron bulutları içinde kaldı ve spor basınında yer aldı... Gerçekten sadece o kadar mıydı? Okuyun karar verin... Allah’ım beni bununla imtihan ediyor Gündeme bomba gibi düştü... Eşcinsel hakem Halil İbrahim... Günlerce m...

Haber | Cindy nin Katili yakalandı! Cindy nin Katili yakalandı!
   Arkadaşlarının güzelliği nedeniyle “Cindy” olarak adlandırdıkları travesti İlyas Çağan bilgisayarının başında boğazı kesilerek öldürüldü Ankara polisi, güzelliği nedeniyle arkadaşlarının “Cindy” lakabını taktığı travesti İlyas Çağan’ı (26), bilgisayarının başında 43 kez bıçaklandıktan sonra bo...

Haber | Ronaldo`ya gaylerden ödül! Ronaldo`ya gaylerden ödül!
   Sürekli özel hayatıyla gündeme gelen ve bu nedenle özellikle İngiliz futbolseverlerin tepkisini çeken Cristiano Ronaldo bu kez eşsiz (!) bir ödülün sahibi oldu. Dünyada gençkızların büyük hayranlığını kazanan Portekizli futbolcu, bu kez de gayler`den en seksi futbolcu ödülünü aldı. İngiltere`de yay...

Haber | Kartal`da travestiler birbirine girdi. Kartal`da travestiler birbirine girdi.
   Kartal`da travesti dehşeti yaşandı. kendi aralarında kapıştılar. Kartal`da ``travesti`` oldukları öne sürülen 2 arkadaştan biri, diğerini bıçakla öldürdü. Alınan bilgiye göre, Akdeniz Caddesi Kumter Sokak üzerinde, ``travesti`` oldukları öne sürülen Özkan Bingöl ile Enver T. arasında henüz bel...

Haber | Transseksüeller öldürülen arkadaşları için sokakta Transseksüeller öldürülen arkadaşları için sokakta
   LGBTT hakları platformu Ankara`da bir transseksüelin öldürülmesini protesto etti ANKARA- Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Travesti, Transseksüel Hakları Platformu üyeleri, bir transseksüelin evinde bıçaklanarak öldürülmesini protesto etti. Öldürülen kişinin Tunalı Hilmi Caddesi üzerindeki evinin ön...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi