AnaSayfa | Haber | Sohbet | Radyo | Burçlar | ilanlar | iletişim
Turkish English German  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   misafir00:[Mersin] Merhaba, Nasılsın? Tanışalım mı? Mesajını heyecanla bekliyorum.     |     anfb34:[istanbul] Mutlu bir gün diliyorum herkese.     |     LonelyAngel80:[istanbul] Ekim başında Balıkesir Akçayı gezmek istiyorum. Oraya yakın yerlerde misafır alacak var mı?.     |     deterministik:[Samsun] Tüm GaBiLe platformuna iyi günler dilerim, gününüz neşe ile geçsin..     |     Kentsel_donusum:[Bursa] Bursa dan selam canım .     |     buyuksvr:[istanbul] yeri olan olgunlar bekliyorum.     |     BLackBoy03:[Kocaeli] orta asyalilar yaza bilirmi izmit 😉.     |     xxxxmen:[Ordu] oksijen diyarı ordudan selamlar beraber olmak dileliğle buluşalım ordu güzel yer.     |     esinizoolurumm:[istanbul] esinizoolurumm:[Selam şekerler herkesi bekliyorum. Mecidiyeköy.     |     Mertchaserap:[istanbul] Önce insanlık...     |     karamelle:[istanbul] SİSLİ BOMONTİ NOBETCİ HEMSİRE :D.     |     esinizolurum:[istanbul] esiniz olurum:[İstanbul] Selam yazın tanısalım. Mecidiyeköy.     |     olgunsevenankli:[Ankara] 180 90 57 YAŞINDA ANKARADAN KENDİ HALİNDE BEKAR BİRİ .     |     By_ap_3939:[Kirklareli] By_ap_3939.     |     olgungrupcupsf:[istanbul] olgungrupcupsf:[İstanbul] Mecidiyeköy. Herkesi bekliyorum..     |     Saygl:[istanbul] Sadece hafta içi gündüz bana yakın haznedar Merter b.köy Ataköy esenler yeri olanlar..     |     Ezel1905:[istanbul] Heyyyy 🤚.     |     YigitBerk4141:[Kocaeli] Merhaba 187 82 38 esmer A yalnız yaşıyorum samimi gizli arkadaşlar tanışmak istiyorum .     |     pharoxym2:[Ankara] Ankaradan olgun yeri olan AKTİF varsa bana ulaşabilirmi.     |     beraber_olalim:[istanbul] merhaba bahçelievler / istanbuldayım gizliyim yyok.     |    
Login
Lütfen Bilgilerinizi Giriniz.
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online
965 Üye var




Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Yeni Üyeler | Popüler 100 | Haziran TOP 10
Haber | Cemil İpekçi kocamı ilaçla uyutup alıkoydu! Beki Coşar`ın karısından şok iddia!

Cemil İpekçi kocamı ilaçla uyutup alıkoydu! Beki Coşar`ın karısından şok iddia!


Cemil İpekçi`nin uzun yıllar beraber olduğu Bekir Coşar ile evlenen Pınar Coşar, ünlü modacının kendisini tehdit edip, eşini de alıkoyduğunu söyleyerek savcılığa başvurması magazin dünyasında bomba etkisi yarattı... Herkesin peşinde olduğu Pınar Coşar, Hürriyet`e konuşarak yaşadıklarını anlattı. Cemil İpekçi`nin eşini ilaçla uyutup alıkoyduğunu söyleyen genç kadın, "Cemil Bey ne yaparsa yapsın bizi yıpratamayacak. Çünkü biz birbirimize çok seviyoruz. Cemil Bey`e geçmiş olsun" dedi.


- Pınar Hanım, Bekin Coşar`la nerede, nasıl tanıştınız?



Bekir`le, ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla beş yıl önce tanıştım... Ama flört falan yoktu aramızda. Sadece çok iyi arkadaştık.

- Anladım... Ne iş yapıyorsunuz?



Ben bayan kuaförüydüm. Ama şimdi yapmıyorum...

- Peki ne zaman flört etmeye başladınız Bekir Bey`le?



Dört ya da beş ay önce. Her şey bir anda gelişti, o anı tarif edemem...

- Bekir Bey, flört etmeye başladığınız günden itibaren hep sizin yanınızda mıydı?



Evet, her gün görüşüyorduk. Zaten Bekir`le mayıs ayından itibaren görüşmeye başladık. Yani flört etmeye başladık. O dönemden beni hep benim yanımdaydı Bekir.

- Yani Cemil Bey`le görüşmüyordu...



Evlenmeden önce Bekir onunla bağını koparmıştı. Görüşmüyorlardı. Cemil Bey polise gidip, "Bekir sarhoş oldu, benim kapıma dayandı" gibi ifade vermiş. Öyle bir şey yok. Bekir böyle bir şey yapmadı...

- Peki beş yıl öncesine dönersek, Bekir Bey`i tanıdığınızda Cemil İpekçi`yle bir ilişkisi var mıydı?



Bu konuda hiçbir şey sormadım kendisine. Gazetelerde ne çıkıyorsa onları okuyorum. Sağdan soldan duyumlar alıyordum ama bu konuyla çok ilgilenmiyordum. Sonuçta o dönem benim arkadaşımdı Bekir. Dolayısıyla bu mevzuyu hiç konuşmadık.

- Ama evlenme kararı aldığınızda eşinizin Cemil Bey`le bir ilişki yaşadığını biliyordunuz değil mi?



Evlenme kararı aldığımızda tabii ki eşime, "Cemil İpekçi`yle bir ilişki yaşadın mı, yaşamadın mı" diye sordum. Fakat kendisi bana öyle yazılanlar gibi aralarında bir ilişki olmadığını söyledi...

- Yani Cemil İpekçi`yle sevgili olmadıklarını söyledi?



Evet, aynen bunu söyledi...

- İnandınız mı?



Yani, ne kadar inanabilirim ki. Ben onu öyle kabullendim. Sonuçta herkesin geçmişinde bir şeyler olabilir, yaşanabilir. Önemli olan insanları olduğu gibi kabullenmektir. Ben de Bekir`i her şeyiyle kabullendim...

- Aşık oldunuz ve gözünüz hiçbir şey görmedi...



Evet, öyle...

- Bu, zor kabullenilecek bir durum oldu mu sizin için?



Hayır olmadı. Ve asla "Keşke evlenmeseydim, tanımasaydım" da demedim. Farkındaysanız ben bir mücadele veriyorum. Sevmesem, aşık olmasam bu mücadeleyi niye vereyim? Cemil Bey`in telefon konuşmaları da ilginç. Sanki ben elinden bir şeyi almışım gibi davranıyor. Benimle sürekli bir savaş içerisinde. Ben kimseyi, kimsenin elinden almadım.

- Bekir Bey mi sizin peşinizden koştu?



Yani... Sonuçta biz bir flört dönemi de yaşayabilirdik. Birden bire kalkıp evlenmezdik. Bekir`in ısrarlarına dayanamayarak evlendim ben. Ve Bekir çok mükemmel birisi. Ben onunla çok mutluyum.

- Peki eşiniz gay ya da biseksüel mi?



Öyle bir şey varsa bile ben o insanı o şekilde kabullenip, evlendim. Bir imza attım. Ben onu bir şekilde kabullendim. Benim için önemli olan benimle birlikteyken yapacakları. İlişkimiz içindeyken nasıl davranacağı önemliydi... Ben mutluyum.

- Peki sizden sonraki hayatı nasıl oldu Bekir Bey`in? Karşınızda dört dörtlük bir erkek mi var?



Evet, ne bir fazla, ne de bir eksik. Bir koca gibi işte. Her anlamda üstüne düşen görevi yerine getiriyor. Ben doğru olanı söylüyorum. Yine söylüyorum biz çok mutluyuz.

Evlendikten sonra tehditler başladı

- Evliliğe karar verdiğiniz andan itibaren Cemil İpekçi`nin de tehditleri mi başladı?



Evet... Flört döneminde herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Taa ki kına geceme kadar. Cemil Bey, kına gecemi bana zehir etti. Telefon etti. İlk olarak annemle diyaloğa geçti. Sonra benimle konuştu. Bir sürü anlamsız kelime söyledi. Yıldırma politikası uyguladı.

- Neler söyledi size?



Bir kere kına gecemin olacağı yere birlikte çalıştığı bir arkadaşını gönderdi. Bu çok rahatsız etti. Sonra telefonda bana Bekir`in biseksüel olduğunu ve benimle mutlu olamayacağını, onun bir kadınla ilişki yaşayamayacağını, benim çok genç olduğumu, böyle şeyler başa çıkamayacağını söyledi. Yani bir şekilde beni sindirmeye çalıştı. Benim de tepkim çok sert oldu. Çok sinirlendim ama biz yola çıkmıştık Bekir`le. Geri dönüşü olmayacak bir yola çıkmıştık...

- Cemil İpekçi sizinle bu şekilde konuşurken, eşinizin tepkisi nasıl oldu? Sizin için, mutluluğunuz için mücadele etti mi?



Tabii ki. Cemil Bey`i arayarak, "Ben evleniyorum, benim yakamı bırak, düş peşimden, sizi rahatsız etme" gibi bir kelimesini duydum. Sonuçta o da bu durumdan çok rahatsızdı...

- Ama Bekir Bey`in Bodrum`a giderek otel odasında Cemil Bey`e "barışalım" diye yalvardığı, güvenlik görevlilerin dışarı çıkardığı yazıldı...



Böyle bir şey yok. Biz flört etmeye başladığımız günden beri hep beraberiz. O günde 24 saat beraberdik Bekir`le. Bu haberleri Cemil Bey çıkartıyor. Geçen hafta da yine Bekir`in sarhoş olup, kapısına dayandığını falan söylemiş. Bu da doğru değil. Ben bu tür haberlerden çok rahatsız oluyorum. Çevrem de oluyor.

- Evlendikten bir süre sonra savcılığa Cemil İpekçi`den tehdit aldığınızı söyleyerek şikayette bulundunuz...



Evet...

- Aynı dilekçe de eşinizin alıkoyulduğundan da söz ediyorsunuz... Cemil İpekçi eşinizi kaçırdı mı ne oldu?



Eşim kaybolduktan 24 saat sonra bu dilekçeyi verdim ben. Kaçırmak değil de, bunları daha sonra konuşuruz. Fakat onlar benim eşimi alıkoyuldular.

- Ama Cemil Bey`in avukatı Bekir Bey`in kendi isteğiyle gittiğini söylüyor?



Peki ben soruyorum, Bekir nereye gitti ve ben onu nerede buldum?

- Anlatır mısınız lütfen... Eşiniz kaçırıldı mı yoksa kendi rızasıyla mı Cemil Bey`in yanına gitti, ne oldu?




Bakın bundan bir ay önce eşim evden çıktı ve kayboldu... 24 saat sonra onu aklımın ucuna bile gelmeyecek bir yerde, çok zor şartlar altında buldum.

- Nerede buldunuz?



Çok çok kötü bir yerde... Perişan durumdaydı.

- Bir yere mi kapatılmıştı, bağlanmış mıydı, kilitlenmiş miydi?



Kilitli değildi ama dışarı çıkamayacak bir durumdaydı...

- Dövülmüş mü, işkence mi görmüş, tecavüze mi uğramış, nasıl perişan bir durumdaydı?



Hayır öyle bir şey yok. Bunları şimdi konuşamam...

- Nasıl buldunuz siz Bekir Bey`i, o mu aradı sizi?



Hayır, ben kendi çabalarımla buldum. Zaten bu olay olduğu zaman ben emniyete ve savcılığa dilekçelerimi vermiştim. Ama ben eşimi kendi çabalarımla buldum. Perişan ve zor bir durumdaydı... Buldum ve üç gün boyunca o kapının önünden ayrılmadım.

- İçeride kimler vardı?



Bunları söylemeyeceğim.

- Peki madem kilitli değildi, neden dışarı çıkmamış eşiniz?



Çünkü şuuru yerinde değildi... O an verdiği ifadede de şuuru yerinde değildi...

- Eşinizi bulduğunuzda uyuşturulmuş gibi miydi?



İlaç verilmiş... İlacın etkisinden dolayı kendinde değildi. Üç günün sonunda ber oraya polis çağırdım. Hem benim hem de Bekir`in ifadesini aldı polis. Ama eşim o sırada kendinde değildi. Ben de o karmaşanın içerisinde, onu bulmanın heyecanıyla şaşkındım. Dalgınlığıma geldi ve o sırada da Bekir, aldığı ilacın da etkisiyle alıkoyulmadığını falan söylemiş. Ama şimdi o da ifadesini değiştirecek. Ne yaşadığıysa onu anlatacak...

- Kim tarafından, nasıl götürüldüğü var mı ifadesinde?



Evet. Her şey ifadesinde var. O gün Bekir`le birlikte evimize döndük.

- Cemil İpekçi`ye dava açtınız mı?



Evet, açtık. Ve bundan da vageçmeyi düşünmüyorum.

- Hala tehdit alıyor musunuz?



Hayır, kesildi. Ne Cemil Bey`den bir telefon geliyor ne de haber. Ben zaten bu olayı savcılığa verdikten sonra bir daha aramadı. Her şey şu anda durgun. Ben sadece çıkan haberlerden dolayı rahatsız oluyorum. Benim hamile olduğumu falan yazdılar. Bu doğru değil mesela...

- Ne istiyorsunuz?



Ben ve eşim huzurlu olmak istiyoruz. Ben evliliğimi düzgün bir şekilde sürdürmek istiyorum. Ben bu abuk subuk haberler yüzünden evliliğim bitsin istemiyorum. Ben kocamı çok seviyorum. Kocam da beni sevmese benim yanımda olmazdı. Lütfen Cemil Bey artık bizi rahat bıraksın. Haberler yaptırarak bizi yıpratamayacak. Gerçekten geçmiş olsun Cemil Bey`e...

Kolları jiletle kesilmiş halde bana geldi



Pınar Coşar`ın, eşi Bekir Coşar`ı alıkoyduğu, ilaçla uyuttuğu ve tehdit ettiğini ileri sürdüğü Cemil İpekçi`nin avukatı Deniz Oral, müveklilinin kimseyi zorla alıkoymadığının altını çizdi. Oral`ın, Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı`na verdiği dilekçede şu ifadeler dikkat çekti: "Bekir Coşar, eşi Pınar Coşar ile birlikte aşırı derecede uyuşturucu alarak ve eşi tarafından kolları jiletle kesilmiş vaziyette eski arkadaşı Remzi Cemil İpekçi`ye sığınmış, arkadaşını bu halde gören müvekkil de Bekir Coşar`ı derhal Balıklı Rum Hastanesi Anatolia Kliniği`ne götürmüştür. Bekir Coşar, 09.08.2008 tarihinde hiçbir baskı altında olmadan yatış talep ettiği için yatış formunu bizzat kendi imzalayarak hastaneye yatmıştır.


Kaynak: Turuncutime.com


Eklenme Tarihi : 03.09.2008
Haber Editörü : senLeBenx
  «« GERi
Bu haber 485109 kez okundu.

Haberi
Paylaş
Face
Paylaş facebook
Blog
Paylaş Blogger
Frien
Paylaş Friendfeed
Mysp
Paylaş Myspace
Twit
Paylaş twitter


Not: Bu sayfalarda yer alan yorumlar kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılanlardan gabile.com sorumlu tutulamaz.

Habere Yorum Yaz

    Hiç alakası yok ama Rahmetli Zeki Müren Beyefendinin bir lafı geldi aklıma. ``Reklamın iyisi kötüsü yoktur``
Yazan : redvelvet     Beğen

    cok da sarsici, cok da sansasyonel, cok da haber degeri tasiyan bi olay degil bence. klasik `reklam derdi modu` buyuk ihtimalle, ya da `ah hazir cemil ipekci varken, hazir eski sevgilisini calmisken, hazir ortam musaitken bi unlenelim di mi ama?` tarzi mahalle karisi dusuncesi. eh bir nesil cok fazla nuri alco filmi izledi, haksiz miyim?
Yazan : robbiewilliams     Beğen

    çok sansasyonel geldi. ama neden bir insan böyle bir durumu kullanarak haber olmak istesin ki. durum Cemil beye yaradı desem oda değil. saçma bişi olmuş.
Yazan : BlueLife     Beğen

    saçma sapan bi durum neymiş cemil ipekçi bunu yapmış şu olmuş koskoca modanın hakimi bi adam bunun gibi bi işle kendini küçültürmü ucuz reklam yapmaktan başka hiç bi şey değil .bu kadın önce evlendiğ adamın cinsel karakterini ii anlasın sonra çamur atsın bu tarz evliklik yapanların sonu ortada zaten mutlukmuş hikayeden ibaret sadece o kadar
Yazan : colours     Beğen

    Benim anladığım kadarıyla bir kısım insanlar, alışılagelmiş cinsel yaşamlar dışında kalanları; yani Gay, Biseksüel ve Lezbiyenleri, halkın beyninde ``öcü`` haline getirecek hikayelerle korkutmaktan bir fayda sağlıyorlar. Bu haberi okuyan ve çocuğu eşcinsel olan bir anne desin ki ``Aman Allahım! Benim oğlum da eşcinsel, bak koca Cemil İpekçi bile neler yapmış, bizimki ne yollara sapmaz.`` Öte yandan, eşcinsel ilişki yaşamış bir adamın kendini aklamak için (neyden aklayacaksa) bir kadınla birlikte olduğu yetmezmiş gibi, bir de eski hayat arkadaşının üzerine yüklediği anlamsızlıklara bakar mısınız? Cinsel yaşam başka bir şeydir. Gay olmakla ADAM olmak arasında hiçbir bağlantı yoktur. Dünyanın en kadınsı eşcinsel erkeği olursunuz ama mühim olan içinizdeki İNSANIN ne olduğudur. Yatak odam benim özelimdir ama insanlara yaklaşımımı belirlemez. Şu haberin iğrenç alt metinlerini bir görür müsünüz lütfen? ``Eşcinselseniz ilaçla uyutulur, tecavüze uğrar, ortadan kaybedilirsiniz``. Yok canım! Hangi çılgın bana zincir vuracakmış da... Cinsel kimliklere saygıda çook geride olduğumuzu zaten biliyorum ama en azından daha da geriye götürecek kadar zehirleme yapılmasa ne güzel olur yani...
Yazan : can_adana     Beğen

    Gerçekten büyük bir iddaa hemde zorlasa gerçekten dedikleri doğrusa çok sarsıcı..
Yazan : maxmax     Beğen
Yorum yazmak için login olunuz


Diğer başlıklardan bazıları.
Haber | Gay Dünya Kupası bitti Gay Dünya Kupası bitti
   İngiliz gay futbol takımı, Dünya Gay Kupası için giriştiği mücadelede rakibi Arjantin`i 5-0 yenerek finale kalmaya hak kazandı. Londra`daki Leyton Orient Stadyumunda gerçekleşen FCinal maçında da İngiliz Stonewall Lions takımı finalde Güney Amerika`nın Safgay takımını da eleyerek kupayı kaptı. ...

Haber | HETEROLARI KISKANDIRAN GAY MODASI HETEROLARI KISKANDIRAN GAY MODASI
   Dünyada her geçen daha da büyüyen bir pazar haline gelen gay ürünlerindeki ekonomi, üreticilerin iştahını kabartıyor. Gaylarda kış modası; şık gayin gösterişli yanını, sokak modasının rahatlığıyla kombine ediyor. Haber: Can Kıraçgül / Diplomat Haber (Özel) Gayler için bu kışın mod...

Haber | Yunanlı eşcinsel çiftler çok mutlu Yunanlı eşcinsel çiftler çok mutlu
   Yunanistan`ın Tilos Adasında yaşayan ve çevrelerinde de saygın insanlar olarak tanınan çiftler mutluluklarını karşılıklı saygıya bağladıklarını söylediler. Haber: Can Kıraçgül Diplomat Haber (Özel) Tilos Belediye Başkanı Tassos Alfieris tarafından kıyılan nikahla evlenen eşcinsel çiftler...

Haber | Sevişme sahneleri kolaydı Sevişme sahneleri kolaydı
   Ünlü oyuncu Scarlett Johansson Woddy Allen`ın son filmi `Vicky Christina Barcelona`daki açık sahneleri ve Peneleope Cruz`la öpüşmesini anlattı. Geçtiğimiz günlerde Woody Allen`ın son filmi `Vicky Cristina Barcelona`nın ABD`deki galasının ardından başrol oyuncuları bir bir röportaj vermeye başlad...

Haber | Eşcinsel anıtına dazlaklar saldırdı Eşcinsel anıtına dazlaklar saldırdı
   Berlin`deki Tiergarten Parkı`na, Naziler tarafından öldürülen eşcinsellerin anısına dikilen heykel, dazlakların saldırısına uğradı. 100 kadar eşcinsel saldırıyı kınamak için parkta bir protesto gösterisi yaptı. Gösteriye, Berlin’in eşcinsel Belediye Başkanı Klaus Wowereit de katıldı. Nazi Al...

Haber | Olimpiyata katılan 10 sporcu eşcinsel Olimpiyata katılan 10 sporcu eşcinsel
   Eşcinsellere yönelik yayın yapan bir internet sitesi, Pekin Olimpiyatları`nda madalya mücadelesi veren 10 bin 500 sporcudan 10`unun eşcinsel olduklarını açıkça ilan ettiğini bildirdi. Söz konusu site, birçok eşcinsel atletinse, hayranları, takım arkadaşlarından gelebilecek tepkilerden çekindikler...

Haber | ABD`de Din ve cinsel özgürlük tartışması ABD`de Din ve cinsel özgürlük tartışması
   California Yüksek Mahkemesi, inançları nedeniyle, bir lezbiyenin çocuk sahibi olmasını istemeyen doktorları haksız buldu. San Diego bölgesinden 36 yaşındaki Guadalupe Benitez, iki kadın doğum uzmanı doktoru mahkemeye vermişti. Zira doktorlar, Benitez`in talep ettiği suni döllenme tekniğini ...

Haber | Seks işçisi Kırmızı Şemsiye açacak Seks işçisi Kırmızı Şemsiye açacak
   Mamak çöplüklerinde kafalarına torba geçirilmiş travesti cesetleri bulunduğunda, genelevlerde çalışan kadınlar haksızlığa uğradığında, eşcinsel seks işçileri polis şiddetine maruz kaldığında susmayacak Kırmızı Şemsiye Sendikası için start verildi Türkiye`de işçiler her alanda dertli. Tüm işçiler ...

Haber | Gay ve lezbiyenler daha çok kazanıyor Gay ve lezbiyenler daha çok kazanıyor
   Guardian gazetesinin yayımladığı araştırmaya göre, Brİtanya`da çalışan gay erkekler yılda ortalama 34 bin 200 pound (82 bin YTL) kazanırken ülkedeki tüm erkeklerin ortalama geliri 24 bin 800 pound (60 bin YTL) düzeyinde Lezbiyenler ise ülkedeki kadınların yıllık ortalama gelirinden, yaklaşık 6 bi...

Haber | Aman ki ne aman! Aman ki ne aman!
   MTVTürkiye kanalında bir yarışma yayınlanıyor ki, evlerden ırak... Adı, "Shot at Love With Tila Tequila..." (Tila Tequila ile Aşk Vuruşu) Dünyanın en seksi model ve oyuncuları arasında gösterilen Tila Tequila, malikanesine yerleşen 32 kişi arasından kendisine en uygun aşkı bulmaya çalışıyor. Ama sık...


|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2013 GaBiLe


GaBiLe Bir Kodme Hizmetidir.
Veri Merkezi